Rúzsa Magdi esküvő Zséda film Bazi nagy görög lagzi 2 mozi férj pár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű énekesnővel egy filmbemutatón futottunk össze, ahová párja is elkísérte.

Rúzsa Magdi a Bazi nagy görög lagzi 2 című filmre érkezett párjával - ahová Korani Eleni görög származású üzletasszony, a belvárosi görög nemzetiség elnöke hívta meg egy közös mozizásra - ezért adott volt a kérdés, ő gondolkodott-e már azon, milyen számára az álomesküvő.

Rúzsa Magdi párjával várta a filmbemutatót Fotó: Polyak Attila/Origo

„Nem gondolkoztam még ezen, mert nincs napirenden nálunk az esküvő kérdése. A filmre pedig azért jöttem el, mert nagyon szerettem az első részt is, így kíváncsi vagyok, mi történik a szereplőkkel a második részben" – mosolygott Magdi.

Zséda Zsédenyi és férje Fotó: Polyak Attila/Origo

A moziban, Zséda is felbukkant, aki férjével érkezett. Ezek szerint ez azon esküvőről szóló filmek egyike, amit a férfiak is szívesen megnéznek, hiszen itt nem a romantikán, hanem a nevetésen van a hangsúly.

Sebestyén Balázs Pumped Gabóvá változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje-pumped-gabova-valtozott.htmlA műsorvezető a Gyertek át, szombat este! című műsorban mindent meg tesz a játékosokért, nos amit most mutatott az nem semmi! TV + Sztárok--Durva tetoválást csináltatott Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160419-varga-viktor-enekes-es-cinthya-dictator-fotoslany-durva-tetovalast-csinaltatott.htmlA szerelmes énekes Cinthya Dictator monogramját vésette magára, és nem túlzunk... szó szerint VÉSETTE! TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoProfi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--Bébibumm a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-adasban-jelentett-be-hogy-kisbabat-var-majka-ketszeres-apuka-lett.htmlA show első adásában Liptai Claudia bejelentette, hogy gyermeket vár, majd a következő adásban Majkának gratuláltak, vajon ki lesz a következő? TV + Sztárok--Havas Henrik: "Sebestyén Balázstól az az elvárható, hogy gusztustalan legyen"http://www.life.hu/sztarok/20160420-havas-henrik-szerint-sebestyen-balazstol-az-az-elvarhato-hogy-gusztustalan-legyen.htmlTöbb ismert magyar embert is durván megalázták Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában, a Morning Showban. Egyikük, Havas Henrik nem rejtette véka alá a véleményét a Balázsékról. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.