Lagzi Lajcsi biankó szerződést kapott, amire olyan összeget írt, amilyet csak akart

Forrás: RTL Klub -
Galambos Lajos nézettség rekord Dáridó Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos a szórakoztató műsorával nézettségi rekordokat döntögetett! A Dáridó akkor újszerű hangulata vonzotta a nézőket.

Nem titok, hogy a Dáridó fénykorában rengeteg embert ültetett le a képernyők elé. Lajcsi készülő könyvében azt is elárulja, hogy pontosan hányan is nézték egy-egy adását, ami elképesztő sikernek számított.

Forrás: RTL Klub

Amikor a Dáridó bemutatkozott, 72-es volt a nézettsége, ami azt jelenti, hogy akik akkor a televízió előtt ültek, azoknak 72%-a Lajcsi szórakoztató műsorára kapcsolódott ki - állítja Lagzi Lajcsi a könyvében.

“Ez abszolút rekord volt abban az időben. Ez elképesztő szám!

Manapság 22-24%-os aránnyal a legnézettebb műsor a Barátok közt vagy az Éjjel-Nappal Budapest” - írja Lajcsi, aki azt is hozzátette, hogy az akkori vezérigazgató, Tolvaj Ferenc kaviárral és pezsgővel kínálta, és egy biankó szerződést tett le elé, amire olyan összeget írt, amilyet csak akart - Idézett a Blikk Lajcsi készülő könyvéből.

"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"http://www.life.hu/sztarok/20160422-kokeny-szalai-vivien-a-tv2-hirigazgatoja-a-nezettsegi-adatokat-nezi.htmlLapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. TV + Sztárok--Kitették szobájából Azurák Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kitettek-szobajabol-azurak-csabat-a-tv2nel.htmlKitették korábbi irodájából Azurák Csabát. Kollégáitól távol, egy emeleti szobába küldték, régi kuckóját Gönczi Gábor örökölte meg, pedig a hírolvasóknak eddig nem volt irodájuk. TV + Sztárok--Katherine Heigl: "Megbántam a döntésemet!"http://www.life.hu/sztarok/20160421-katherine-heigl-megbanta-hogy-2008ban-visszautasitotta-az-emmy-dijra-valo-jelolest.html"Terápiára volt szükségem" - mondta Katherine Heigl, aki azután zuhant össze, hogy 2008-ban Emmy-díjra jelölték, a Grace klinika című sorozatban nyújtott alakításáért, ám visszautasította a jelölést, mert úgy érezte, hogy nem érdemli meg. TV + Sztárok--Rubint Réka és Norbi 15 év után végre kirúgtak a hámbólhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-rubint-reka-es-schobert-norbert-15-eve-nem-bulizott-vegre-kirugtak-a-hambol.htmlAz energikus házaspár végre a bulis oldalát is megmutatta, kétségtelen, hogy nagyon jól érzik magukat a színpadon. Vasárnaponként mindenki láthatja, hogy nemcsak az edzések villanyozzák fel őket, hanem sajnos rég nem volt alkalmuk a bulizásra. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: “Életem legjobb döntése volt ez az út”http://www.life.hu/sztarok/20160421-kiss-ramona-hazajott-miamibol-panikolt-az-ut-kezdeten-de-elete-legjobb-dontese-volt-hogy-leutazott.htmlTöbb hétig élvezhette a Barátok közt sztárja Miami melegét, de nemcsak azért ment oda, hogy kikapcsolódjon. Angol tanfolyamon is járt a színésznő. TV + SztárokOrigoSértegetés és titkos szerelem a Farmban?http://www.life.hu/sztarok/20160421-sertegetes-es-titkos-szerelem-a-farmban.htmlSzombaton már csak kilencen alszanak a Farmon, megtörtént a kiválasztás.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.