"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"

Fotó: Sárosi Zoltán/Fem3 -
TV2 Kökény-Szalai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. 

A hírosztály egy névtelenséget kérő munkatársa arról beszélt, hogy a TV2-nél pattanásig feszült a helyzet. "Továbbra is mindenki a túlélésre játszik, mindenki kerüli a lehetséges konfliktusokat a hírigazgatóval, és - ha nem is értjük pontosan, mit szeretne - inkább csináljuk úgy, ahogy jónak látjuk. És közben megdöbbenve lessük a változásokat. Van olyan riporter, aki végre el tudott menni egy-két nap szabadnapra, és mire újra munkába állt, már újabb ismeretlen kollégákkal találkozott a szerkesztőségben. A hírigazgató pedig állandóan a nézettségi adatokat lesi, de egyelőre értetlenül, hiszen úgy gondolja, mindent megtesz azért, hogy emelkedjenek a számok" - nyilatkozta a Borsnak.

Fotó: Sárosi Zoltán/Fem3

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.