Keleti Andrea feneke jobb, mint az énekhangja: Vajon megmenti a riszálás?

Forrás: TV2 -
TV2 Peter Sramek Keleti Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncosnő kis miniben, szexin rázta a popsit a Nagy Duettben, de sajnos a folyamatos pucsítás sem mentheti meg, sem őt, sem a nézőket a hamis hangoktól.

Keleti Andrea csillogó-villogó miniszoknyában rázogatta a csípőjét Peter Srámeknek, de hiába a szexi pucsítások, a hangja össze-vissza csúszkált.

Forrás: TV2

"Andi szerelmes vagyok abba, ahogy sétálsz a színpadon, olyan elánnal mentél-jöttél, hogy jó volt nézni" - mosolygott Kasza Tibi.

"Dögösek, helyesek voltatok, Andi látszott rajtad, hogy kivirulták attól, hogy táncolhatsz" - mondta Szulák Andi.

Forrás: TV2
Less be a Nagy Duett kulisszái mögé: Így készül Norbi és Réka a ma esti élő adásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160424-less-be-a-nagy-duett-kulisszai-moge-igy-keszul-norbi-es-reka-a-ma-esti-elo-adasra.htmlHamarosan indul a TV2 Nagy Duett című műsorának harmadik adása. A szereplők, így pedig a sztárpáros, Schobert Norbi és Rubint Réka is lázasan készülnek.TV + Sztárok--Less be a Nagy Duett kulisszái mögé: Így készül Lola a ma esti élő adásrahttp://www.life.hu/sztarok/20160424-less-be-a-nagy-duett-kilusszai-moge-igy-keszul-lola-a-ma-esti-elo-adasra.htmlHamarosan indul a TV2 Nagy Duett című műsorának harmadik adása. A szereplők, így pedig a gyönyörű énekesnő is lázasan készülnek. TV + Sztárok--Debreczeni Zita már tudja, miért esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-debreczeni-zita-modell-a-tv2-nagy-duett-szereploje-mar-tudja-a-kiesesuk-okat.htmlA fotós, amikor visszanézte a Nagy Duettben előadott produkciójukat, viccesen azt mondta, a fején lévő hajcsavarókkal borzasztóan nézett ki, és már érti, mi lehetett a hiba, ami a kieséshez vezetett. TV + Sztárok--Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett utánhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-fesus-nelly-szineszno-es-berki-krisztian-is-kiborult-a-tv2-nagy-duett-musora-utan.htmlKönnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni. TV + Sztárok--Bébibumm a Nagy Duettbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-liptai-claudia-a-tv2-nagy-duett-adasban-jelentett-be-hogy-kisbabat-var-majka-ketszeres-apuka-lett.htmlA show első adásában Liptai Claudia bejelentette, hogy gyermeket vár, majd a következő adásban Majkának gratuláltak, vajon ki lesz a következő? TV + Sztárok--Berkit rendesen szétszedték a Nagy Duett nézőihttp://www.life.hu/sztarok/20160418-berki-krisztiannak-a-tv2-nagy-duett-szereplojenek-beszoltak-a-kommentelok.htmlA kommentelők a show közösségi oldalán osztják Berki Krisztiánt, akit nagyképűnek tituláltak és bundát emlegettek a továbbjutásával kapcsolatban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.