Bizonytalan a sorsa Damuék babájának

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland baba Damu Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan kiengedhetik Damu Rolandék babáját a kórházból, szépen fejlődik, azonban teljesen bizonytalan, hova fog kerülni.

"Nem tudnak semmiről az érdi gyámhivatalban" – mondta a Blikknek a gyermeknevelésre alkalmatlanná nyilvánított Damu Edina édesanyja a Blikknek "Pedig a baba gyönyörűen szopik, már egy kiló kilencven deka, szépen cicizik. Tökéletesen egészséges, a héten, ha elérte a két kilót, ki is adnák, csakhogy senki nem tudja, ki és hová viheti."

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A kislányom mégsem egy szelet kenyér, amit szatyorba teszek. Kínomban már két helyet is bejelentettem lakcímének" – mondta Edina. Damu felesége elfogadta, hogy bármikor ellenőrizhetik véralkoholszintjét, és ha nem iszik, fél év múlva vissza is kaphatja kislánya felügyeleti jogát.

"Maját a kórházban sem tarthatják a végtelenségig, hiszen nem arra való a szülészet. Attól félünk, hogy az lesz a vége, hogy intézetbe viszik az unokámat, amíg folyik az aktatologatás" – mondja a nagymama.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.