Saját valóságshow-juk lesz Beckhaméknek?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham reality show valóságshow Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori sztárfocistának és családjának életére biztos sokan lennének kíváncsiak, és ha igazak a híresztelések, akkor hamarosan betekintést nyerhetünk a mindennapjaikba!

Victoria és David Beckham életéről csak annyit láthatunk, amennyit ők megosztanak a nagy nyilvánossággal. Az is lehet, hogy hamarosan egy reality formájában követhetjük a sztárcsalád mindennapjait.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Az Ok! magazin forrásai szerint a sztárpár egy csatornával tárgyal arról, hogy milyen feltételekkel lennének hajlandóak beengedni a kamerákat az életükbe. A hírek szerint a valóságshow 12 részes volna, amiért nem kevesebb, mint 40 millió dollárt kapnának. Állítólag Victoriának nagyon is tetszik az ötlet, hiszen így a divatmárkájának híre több emberhez jutna el, ám David már kevésbé lelkes. Attól fél, hogy egy ilyen műsor teljesen tönkretenné az amúgy sem biztos lábakon álló családi életüket.

Soha nem látott felvétel: II. Erzsébet kutyái is magánrepülőn utaztakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-ii-erzsebet-brit-kiralyno-kutyai-maganrepulogepen-utaztak.htmlA 90 éves uralkodó nagy állatbarát, így nem csoda, ha imádott kedvenceinek is a legjobb bánásmódot biztosítja. Lennénk kutyák a királyi családban. TV + Sztárok--Bizonytalan a sorsa Damuék babájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bizonytalan-a-sorsa-damuek-babajanak.htmlHamarosan kiengedhetik Damu Rolandék babáját a kórházból, szépen fejlődik, azonban teljesen bizonytalan, hova fog kerülni.TV + Sztárok--Növényi Norbert: "Szenvedtem, mint egy kutya"http://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbert-es-nika-a-nagy-duett-kiesoi.htmlNövényi Norbert és duettpartnere, Nika távozott a TV2 sztár-énekeltető műsorának, a Nagy Duettnek harmadik adásából. A sportoló és az énekesnő a Life.hu kamerájának elárulták, hogyan élik meg, hogy kiestek.TV + Sztárok--Hoppá! Schobert Norbi ötödször is megnősülthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-schobert-norbi-otodszor-is-megnosult-mit-szol-ehhez-rubint-reka.htmlA fitneszguru életében ötödször Keresztes Ildikót vette feleségül. De nem kell megijedni, nejét, Rubint Rékát nem dobta ki azért... TV + Sztárok--Kulcsár Edina nálunk megnyerte a Nagy Duettethttp://www.life.hu/sztarok/20160424-kulcsar-edina-nalunk-megnyerte-a-tv2-nagy-duett-cimu-musorat.htmlA sztárokat megénekeltető show egyetlen jó hangú énekese Kulcsár Edina, le a kalappal előtte. TV + Sztárok--Plasztika, vagy snapchatfilter? Zimány Linda arca nagyon durván eltorzulthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-zimany-linda-ugyved-es-modell-arca-nagyon-durvan-eltorzult-a-snapchatfiltertol.htmlAz ügyvédként tevékenykedő modellány egy különleges programmal varázsolt magából Angelina Jolie-t; így született meg Angelinda. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.