George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik"

sorozat George Clooney színész Vészhelyzet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. 

George Clooney az Esquire magazinnak adott interjújában beszélt őszintén a magánéletéről, politikáról, és a karrierjéről. A sztár kitért arra is, hogy a Vészhelyzet után szinte megrohamozták szerepekkel, és szinte nem volt olyan nap, hogy ne csörgött volna a telefonja egy-egy hollywoodi produkció kapcsán. Ha lehetne, ma is szívesen kórházi köpenyt húzna.

George Clooney a Vészhelyzet című soroztaban Forrás: AFP

"A 30-as éveimben jártam, amikor Noah Wyle még csak 23 volt. Együtt kezdtük a sorozatot, melynek évadjait több mint 40 millió ember nézett. Emlékszem, Noah egyszer megkérdezte tőlem, hogy mennyire jó szerintem ez az egész, mire én azt feleltem, hogy a Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" - nyilatkozta a színész.

/1603/Ennyi201632412226

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.