Így búcsúzott a Class Fm műsorvezetője, Kovács Áron

Forrás: viasat3 -
műsorvezető Facebook Class FM Kovács Áron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a közösségi oldalán szerette volna tisztázni az elmúlt napokban felröppent híreket. Bár nagyon szereti a Class Fm-et, elmondása szerint új kihívásokra vágyik. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Kovács Áron és Kisó, azaz Kiss Orsolya távoztak a népszerű kereskedelmi műsor csapatából, és a Rock Rádió néven hamarosan induló kereskedelmi rádióhoz igazoltak. Kovács Áron az ügy kirobbanása óta először szólalt meg, méghozzá a Facebook-oldalán.

Forrás: viasat3

A posztból csak egy részletet közlünk:

"A média nem búcsúzkodós műfaj. Nem is tenném, ha nem jelenne meg sorra hülyeség a neten... Akit érdekel az igazság, annak tálalom röviden. Akit az is érdekel, hogy mibe kezdek és miért, az olvassa a hosszabb részt is fakultatíve.
A rövid rész: 7 csodálatos év után elbúcsúzom a Class-tól. Nagyon szerettem, sokat nevettem és tanultam! Nagyon hálás vagyok az összes szereplőjének és barátságban válok el mindenkitől! Nem igaz, hogy nem lehet szeretetben elmenni valahonnan, nekem, nekünk sikerült! Majdnem 7 év és 289 db legyártott Class 40 slágerlista után új kihívás talált meg: A Radio Rock reggeli műsorvezetője és arca lehetek. Aki ismer, vagy akár egy zenei posztomat olvasta, esetleg hallott színpadon zenélni az sejtheti, hogy egy alapvetően rockos rádióban reggeli műsort vezetni, átbeszélni az élet komoly és vicces kérdéseit - ennél nekem nehéz testhezállóbbat és csábítóbbat kitalálni. A Radio Rock nem kereskedelmi, hanem közhasznú rádió és semmi köze az általam egyébként kedvelt Gidófalvi Attilához és az ő korábbi rádióihoz. Új rádió, új irányok, új feladat! Az utolsó Class-os listámat május elsején hallhatjátok, amikor is a munka ünnepén (Gino szerint a szereteté) búcsúzom ettől a munkától." - írta a műsorvezető.

Itt elolvashatod a teljes bejegyzést!

George Clooney: "A Vészhelyzetnél jobb sorozat nem létezik" http://www.life.hu/sztarok/20160425-george-clooney-karrier-veszhelyzet-a-szinesz-karrierjet-feldobta-a-sorozat-interju.htmlAz 53 éves színész mindig is arra vágyott, hogy egy sikeres sorozat főszereplője lehessen. Elmondása szerint az amerikai kórházi játékfilmsorozat a karrierje csúcsa volt. TV + Sztárok--"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!http://www.life.hu/sztarok/20160424-der-heni-szexi-bodyban-vaditott-kucsera-gabor-pedig-bukdacsolt.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot. TV + Sztárok--Keleti Andrea feneke jobb, mint az énekhangja: Vajon megmenti a riszálás?http://www.life.hu/sztarok/20160424-keleti-andrea-feneke-jobb-mint-az-enekhangja-vajon-megmenti-a-riszalas.htmlA táncosnő kis miniben, szexin rázta a popsit a Nagy Duettben, de sajnos a folyamatos pucsítás sem mentheti meg, sem őt, sem a nézőket a hamis hangoktól. TV + Sztárok--Brigi elhagyná a Farmot? A lány hazamenetelről beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20160424-brigi-az-rtl-klub-farm-szereploje-elhagyna-a-farmot-es-hazamenetelrol-beszelt.htmlBrigi, Dórinak és Norbinak azt mondogatta, hogy haza akar menni, mert nagyon szégyelli magát amiatt, hogy a párbaj utáni bulin mindenkivel csókolózott egy kört.TV + Sztárok--Azurák Csaba reagált a hírre, miszerint kitették a szobájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-azurak-csaba-kitettek-az-irodajabol-a-musorvezeto-reagalt-a-facebookon.htmlAhogy korábban a Life.hu is megírta, állítólag kitették korábbi irodájából Azurák Csabát. A tévés most a Facebook-oldalán reagált a reggel megjelent hírekre. TV + Sztárok--Varga Viktor rosszul lett Ada vacsoráján http://www.life.hu/sztarok/20160422-varga-viktor-felrenyelt-egy-pezsgotablettat-megijesztette-e-vendegeket-ada-segitett-rajta.htmlAz énekes nagy butaságot csinált, amellyel alaposan megrémisztette Adáékat, és persze saját magát is. A Hal a tortán eddigi legijesztőbb jelenetét láthattuk. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.