Magyar rapper kápráztatta el a közönséget a román Got Talentben

rap Got Talent tehetségkutató rapper tehetség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A román Got Talentben egy magyar rapper is továbjutott annak ellenére, hogy Kiss Gyula magyarul előadott szövegét nem értették a zsűritagok. 

A Finnugor rep című számával állt színpadra a nagyváradi Kiss Gyula, amit elsőre a zsűri bizonyos tagjai, így Andi Moisesu, Mihaela Radulescu és Andra annyira nem díjaztak - nem úgy, mint Florin Calinescu, írja a szatmar.ro-ra hivatkozva az Origo.

"Nem teljesen értem, hogy Eminem és Dr. Dre mit rappel, ahogyan a te szöveged sem értettem. Ennek ellenére tetszett a produkciód" - mondta Calinescu, a román színész, rendező. Annak ellenére, hogy nem mindenkinek nyerte el a tetszését a magyar fiú produkciója, végül továbbjuttatták, de megkérték, hogy legközelebb olyan produkcióval készüljön, ami számukra is érthető lesz, mert kíváncsiak a gondolataira.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.