David Beckham egy titokzatos szőkével hajókázott egy 40 millió dolláros luxusjachton

Forrás: AFP -
David Beckham forgatás jacht reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt focista legutóbbi képei alapján kellemes hangulatban tölti a napjait. David egy 40 millió dolláros luxusjachton italozgatott rengetek modell társaságában, állítólag egy reklámforgatás kedvéért. Mindenesetre ez lehet az álommeló!

David Beckham 2013-ban ment "nyugdíjba", de azóta is megél a focista múltjából olyannyira, hogy családjának nem kell aggódni a betevőért, tavaly ugyanis a 40 éves sztár egyedül 45 millió fonttal járult hozzá a családi kasszához, ami átszámítva valamivel több mint 17 milliárd forint. Munkáját tekintve mostanság reklámokban szerepel, és

különböző sportmárkák arcaként találkozhatunk vele nap, mint nap.

Forrás: AFP

Legutóbb például a Haig Club nevezetű whiskey reklámját forgatták Miamiban egy 40 millió dolláros jachton. A hajón tartózkodott egyébként a volt focista hasonmása is, aki a jelenetek közötti átállásban helyettesítette a sztárt, akit egy titokzatos szőkével kaptak lencsevégre, és a képek alapján úgy tűnik, hogy közel állhatnak egymáshoz. Ha kíváncsi vagy a képekre, itt megnézheted őket!

David Beckham egy 62 milliós Bentley-vel száguldozott Londonban

David Beckham-et nemrég Londonban kapták lencsevégre. Az nem újdonság, hogy az exfutballsztár igazán dögös, az viszont igen, hogy nemrég bevásárolt, mégpedig egy 62 milliós Bentley-vel lepte meg magát. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.