Farm Heni: "Nem vagyok egy ribi, akit csak úgy házhoz hívnak"

Forrás: RTL Klub -
Farm (reality) Farm Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megosztotta a nézőket Heni szombati kiesése a Farmon. A reality oldalán forrnak az indulatok, a szőke lány a kommentek tanúsága szerint sokaknak nem volt szimpatikus szókimondó természete miatt. 

"Már nagyon régen kacsalábon forgó palotában ülhetnék, és lógathatnám a kis lábai­mat, de én nem ez a típus vagyok. Engem nem érdekel senkinek a pénze. Bár úgy lenne, mert irigylem azokat a lányokat, akik így működnek, és éppen ezért könnyű az életük, de nekem ez nem megy. Nem tudok olyan emberrel lenni, akihez nem vonzódom fizikálisan, de főleg mentálisan" – mesélte a Blikknek Heni, aki rendezvényszervezőként nagyon sok emberrel találkozik.

Forrás: RTL Klub


"Folyamatosan kapok ajánlatokat, egy csoportból hárman-négyen tuti megkörnyékeznek, de én nem férfiként nézek rájuk, hiszen ők az ügyfeleim. Persze volt, aki tetszett, de azt mondtam magamban: na, majd ha elutazik, és utána megkeres, akkor talán" - tette hozzá. "Beszélgetésnél tovább nem jutottunk senkivel. Felajánlottam, hogy ha visszautazik Budapestre, akkor minden további nélkül benne vagyok, ő meg inkább azt szerette volna, ha én mennék ki hozzá. A férfiak rettenetesen kényelmesek, én pedig nem vagyok egy ribi, akit csak úgy házhoz hívnak" - szögezte le.

"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"http://www.life.hu/sztarok/20160422-kokeny-szalai-vivien-a-tv2-hirigazgatoja-a-nezettsegi-adatokat-nezi.htmlLapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. TV + Sztárok--Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoKirály Linda pár évvel ezelőtt járt Prince egyik házibuliján http://www.life.hu/sztarok/20160425-kiraly-linda-egyszer-prince-hazibulijaban-jart-az-enekes-testvere-beszelt-errol-video.htmlA Király család két tagja évekkel ezelőtt abba a szerencsés helyzetbe került, hogy vendégek lehettek az 57 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt zenész egyik partiján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.