Farm Heni távozása után jól betett Farm Sanyának

Forrás: RTL Klub -
játékos fitneszterem farm távozás Farm Sanya Farm Heni RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm legutóbbi kiesőjének végakarata nagyon felbőszítette a tanya fitneszmesterét.

A Farm legutóbbi párbaján alul maradó Heni egyik utolsó rendelkezése, hogy Sanyának saját kezével kell lebontania a fittnesztermét a csűrben. Sanya és Gábor áll neki a bontásnak, és közben szapulják Henit. Gábor a következő szavakkal: „kapd be Heni a kis peckemet, ezért nincsenek barátaid." Sanya a maga módján is keményen odamond az általa legyőzött játékosnak: „Heni, ennél nagyobb boldogságod sose legyen, de szerintem nem is volt. Heni, legyen meg a te akaratod, de ne a boldogságod."

Forrás: RTL Klub

Sanya azonban nem adja fel fittness-álmait, furfangos tervet eszel ki, hogyan lehetne mégis életben tartani a fittnesz-szellemiséget. De hogy mit eszelt ki a fittneszguru, az kiderül a kedd esti adásból.

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szexi fotóval ünnepelte hazatéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20160426-radics-gigi-enekesno-szexi-fotoval-unnepelte-hazatereset-amerikabol.htmlAz énekesnő remek formában tért haza Amerikából, és egy csodás fotón tündökölve köszöntötte rajongóit. TV + Sztárok--Baukó Éva megijedt, hogy kidurrant a szilikonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160425-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-megijedt-hogy-kirobbant-a-szilikonja.htmlAlekosz legutóbbi akciója közben a szőkeség borzasztóan megijedt, hogy kipukkadt a melle. TV + Sztárok--Elvették Medveczky Ilonától a rokkantkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-medveczky-ilona-tancmuvesztol-elvettek-a-rokkantkartyajat.htmlA táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság. TV + Sztárok--Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoA Dalai Láma miatt tiltották ki Selena Gomezt Kínábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-selena-gomezt-kitiltottak-kinabol-egy-dalai-lamaval-kozos-kep-miatt.htmlAz énekesnő világ körüli turnéra készült, de sajnos azzal kellett szembesülnie, hogy van, ahol nem tarthatja meg a koncertjeit, ugyanis egy kép miatt kitiltották a Kínából. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.