Nem gondolnád, mi a szenvedélye L.L. Juniornak

TV2 Oszvald Marika szenvedély Hal a tortán levéltár grafológia kézírás L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi kincsre bukkant a rapper Oszvald Marikánál, ami azért is fontos számára, mert összefügg hobbijával.

A Hal a tortán adásában Oszvald Marika vendégei elé tárta emlékeit, lakása egy színészmúzeumnak is beillett volna. L.L. Junior leginkább Honthy Hanna kézzel írott levelét értékelte, ennek kapcsán vallott egyik szenvedélyéről.

„Az egyik szenvedélyem a grafológia, szeretek levéltárba járni. Legutóbb Kölcsey Himuszát nézegettem, a szóközöket, betűket az akkori írást tanulmányoztam. Amikor Marikánál megláttam Honthy Hanna kézírását, nagyon megörültem, mert ez egy igazi grafológiai csoda" – mondta L.L. Junior.

Kulcsár Edina: „Úgy alakult, hogy anyu lett a legjobb barátnőm”http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-miss-world-hungary-szepsegkiralynonek-edesanyja-a-legjobb-baratnoje.htmlA gyönyörű szépségkirálynőt és édesanyját, Krisztinát az anyák napja kapcsán faggattuk kapcsolatukról, egymáshoz fűződő jó és rossz élményeikről. TV + SztárokOrigoRadics Gigi szexi fotóval ünnepelte hazatéréséthttp://www.life.hu/sztarok/20160426-radics-gigi-enekesno-szexi-fotoval-unnepelte-hazatereset-amerikabol.htmlAz énekesnő remek formában tért haza Amerikából, és egy csodás fotón tündökölve köszöntötte rajongóit. TV + Sztárok--Kulcsár Edina retteg: „Egyre nagyobb a nyomás!"http://www.life.hu/sztarok/20160425-kulcsar-edina-a-tv2-nagy-duett-szereploje-retteg-a-kovetkezo-produkcioja-miatt.htmlA Nagy Duett legjobb énekespalántája már most attól tart, hogy ezen a héten nem tudja majd hozni a tőle elvárt szintet. TV + Sztárok--Növényi Norbi elárulta, miért blokkolt lehttp://www.life.hu/sztarok/20160425-novenyi-norbi-birkozo-a-tv2-nagy-duett-szereploje-elarulta-miert-blokkolt-le-es-bakizott-a-dalban.htmlA birkózó vasárnap este hatalmasat bakizott a Nagy Duett színpadán, most elárulta, mi történt. TV + Sztárok--Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Elvették Medveczky Ilonától a rokkantkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-medveczky-ilona-tancmuvesztol-elvettek-a-rokkantkartyajat.htmlA táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.