Elizabeth Banks film forgatás Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugye emlékeztek még az Éhezők viadalában megismert főhősök PR-osára,  az extravagáns külsővel megáldott Effie Trinketet alakító Elizabeth Banks-re?! Nos, a színésznő most a Power Rangers-reboot kedvéért olyan brutális sminket és kinézetet kapott, hogy rá sem ismerünk.

A 42 éves színésznő karrierje során most először igazán gonosz karaktert játszik: a 2017 márciusában érkező Power Rangers-filmben ő lesz a világuralmra törő Rita Repulsa, az az a szörnyű zöld boszorkány,

akitől a szupererővel bíró gimisek csapatának meg kell mentenie a Földet.

Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Dennis Van Tine/Geisler-Fotopres

A most nyilvánosságra hozott fotón a színésznő ujjain karmokkal, haján és arcbőrén aranypántokkal, kihúzott szemmel és arcán bőr alatti tetoválásokkal pózol.

Forrás: Entertainment Weekly

Elizabeth Banks végigtaperolta Eva Longoria fenekét

Az Entertainment Weekly magazin kamera elé állította Hollywood legdögösebb színésznőit. Banks is a meghívottak között volt, és az egyik beállított póz alatt nem tudta hova tenni a kezét, így véletlenül megfogdosta Longoria hátsóját. Persze a csajok jót nevettek a dolgon, és ez a videón is látszik. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.