Gáspár Evelin: "Végre találtam egy olyan társat, akivel kiegészítjük egymást"

interjú diploma Gáspár Győző szerelem Gáspár Evelin barátok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző lánya párkapcsolatról, a médiához való viszonyáról és arról mesélt nekünk, milyen munkakörben tudná elképzelni magát pár év múlva.

Gáspár Evelinnel jó ideje szerettem volna leülni, beszélgetni, mert kíváncsi voltam, hogyan dolgozza fel a média folyamatos érdeklődését és egyáltalán, hogyan telnek a showman nagyobbik lányának mindennapjai.

Forrás: Facebook/Fem3Café

Mivel szeretnél foglalkozni, ha elvégzed a főiskolát?

A diploma a legnagyobb vágyam, mert úgy gondolom, ahhoz rögös út vezet, és sokat kell érte dolgozni. A tudás megszerzése azon múlik, hogy mennyi energiát fektetsz bele és milyen áldozatokat vagy képes hozni azért, hogy diplomád legyen.

Később pedig szeretnék majd egy olyan vállalkozást, aminek keretien belül segíteni tudok az embereknek, például fitnesz-, wellness-kérdésekben.

Először azonban legyen meg a diplomám....

Barátaid vannak, hiszen annak, akit a tévében látnak és híresek a szülei, sokkal nehezebb kapcsolatokat építeni?
Futottam bele olyan szituációba, hogy addig voltam jó, amíg hasznot láttak bennem. Például az iskolában addig kellettem, amíg a kávézóba elszállítottam a társaim, vagy odaadtam nekik a jegyzeteim, aztán amikor már nem volt rám szükség, nem hívtak.

Nincsenek barátim és nem is lesznek! Nem kellenek barátok, jobban érzem magam antiszociálisan.

Minden örömöm, bánatom a barátommal és a szüleimmel beszélem meg. Elegem lett abból, hogy az érdekeket nézik az emberek.

Gáspár Evelin, Gáspár Virág Forrás: Instagram/Gáspár Evelin

A tesód virág teljesen kerüli a nyilvánosságot....

Győzi hogy viseli, hogy a lánya mellett felbukkant egy férfi?
Nagyon nehezen nyitottam a fiúk felé. Ez azért lehetett, mert nem volt nagy baráti társaságom, bizalmatlan voltam az idegenekkel szemben és a testem miatt is voltak bennem gátlások.

A szüleim eleinte furcsállották, amikor megláttak az oldalamon egy fiúval, de aztán teljes mértékben elfogadták.

Mivel még nem lakunk együtt, így sokszor otthon vagyok a szüleimnél. Ikrek jegyben születtem, ezért számomra fontos, hogy a szabadságom megmaradjon, nehezen kötelezem el magam.

A barátod segített abban, hogy több önbizalmad legyen?
Igen, segített megszeretni önmagam és abban is jó hatással volt rám, hogy megnyugodtam. Régebben mindig mentem volna valahová, pörögtem, most szívesen vagyok otthon a nyugiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.