Amal Clooney bebizonyította, hogy ő a főnök

Forrás: AFP/Valerie Macon -
George Clooney kapcsolat Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney felesége egy ritka interjúban mondta el a véleményét a világ dolgairól, ami bebizonyította, hogy biztosan ő hordja otthon a nadrágot.

Az emberjogi ügyvédről senki nem gondolhatja, hogy csupán egy kiarakatfeleség volna, bár a megjelenésében sincs kifogásolnivaló. A szép ügyvéd gyakran látható, de annál kevesebbszer hallhatjuk őt, és az ő véleményét.

Forrás: AFP/Valerie Macon

A BBC készített egy interjút, amiben Amal Clooney beszélt az új, nagy horderejű ügyéről is. Az emberjogi ügyvéd védi Khadidzsa Ismayilovát, a bebörtönzött riportert az Emberi Jogok Európai Bíróságán, amiért az azerbajdzsáni média kritizálta is őt. Azt állították, csak a saját népszerűségét akarja növelni az üggyel. Amal viszont könnyedén visszavágott annyival, hogy ez az első interjúja erről.

“Ha a hírnévért csinálnám, már többször is nyilatkoztam volna róla”

- mondta egyszerűen. Donald Trumpot sem kímélte, és elmondta, szerinte változtatnia kellene a muszlimokról kialakított véleményén.

Forrás: AFP/Niklas Halle'n/Niklas Halle'n

Ezek után abban biztosak lehetünk, hogy Amal Clooney bármilyen tárgyalótermet uralni tudna, ezzel eldőlt az a régóta vitatott kérdés is, hogy vajon George vagy Amal hordja otthon a nadrágot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.