Hová tűntek DJ Seherezádé bordái? Gyanúsan karcsú a szőkeség!

vékony fotó Photoshop DJ Seherezádé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szuper alakja van a Való Világból megismert, lemezlovassá avanzsált celebnek, de legutóbbi fotóján talán kicsit megszaladt a Photoshop.

DJ Seherezádé bomba alakkal büszkélkedhet, soha nem volt rajta egy grammnyi felesleg sem. Nem csoda, hogy előszeretettel mutogatja idomait közösségi oldalán, de legutóbbi képén már természetellenesen vékonynak tűnik. A szőkeség úgy néz ki a fotón, mint egy Barbie baba, a dereka pedig aggasztóan vékony.

Forrás: Instagram/DJ Seherezádé

Az a sejtésünk, hogy némi képszerkesztés lehet az ügy hátterében, hiszen a híresség bőre is túlságosan makulátlan.

Angelina Jolie beadta a derekát! Ismét színészkedni foghttp://www.life.hu/sztarok/20160427-angelina-jolie-ismet-szineszkedni-fog-szerepel-a-demona-masodik-reszeben.htmlRég nem láthattuk nagyszabású filmben Angelina Jolie-t, hisz ő mostanában a produceri karrierjére koncentrál, de most mégis igent mondott egy szerepre! TV + Sztárok--Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--BRÉKING! Elvitték a Maradj talpon! 25 milliós fődíjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160427-elvittek-a-maradj-talpon-25-millios-fodijat.htmlA Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. TV + SztárokOrigoHi-he-tet-len csúcsgázsi! Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-kiderult-mennyi-penzert-vallalta-el-a-tenyeket-marsi-aniko.htmlAmióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez. Kiderült! TV + Sztárok--Kínzó emlék: Demcsák Zsuzsát megtámadtákhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-demcsak-zsuzsat-megtamadtak-17-eves-koraban.htmlDemcsák Zsuzsa a TV2 szerda reggeli Mokkájában mesélte el, hogy tizenévesen megtámadták. A műsorvezető, annak apropóján elevenítette fel kellemetlen emlékét, hogy egy 17 éves lányt erőszakoltak meg Keszthelyen egy buli után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.