Gesztesi Károly: “Még a legmélyebb bugyorból is ki tudok mászni”

probléma Gesztesi Károly egészség Hit Gyülekezete
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra fitten és egészségesen éli mindennapjait a zenész, aki saját elmondása szerint az elmúlt fél évben talált olyan barátokra, akiknek társaságában megnyugvásra lelt. Örül, hogy sikerült visszakapaszkodnia.

Nem volt botrányoktól mentes Gesztesi Károly számára az elmúlt időszak, problémáitól volt hangos a sajtó. Azzal kezdődött, hogy nem jelent meg egyik előadásán a győri színházban, majd később azt is bevallotta, hogy számára két üveg rosé a napi adag, már 30 éve.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Saját bevallása szerint elég volt mindössze egy rossz döntést meghoznia ahhoz, hogy elinduljon a lefelé a lejtőn, hálás, hogy sikerült visszakapaszkodnia, és, hogy gyógyszerek nélkül éli az életét. “Hála az Istennek, hogy ennyi idősen újra fitt és egészséges vagyok. Nekem ehhez elég volt, hogy futni kezdtem, így lefogytam pár kilót. Azt hiszem ezek után bátran kijelenthetem:

még a legmélyebb bugyorból is ki tudok mászni"

- mesélte a színész a Hot! magazinnak, hozzátette, az elmúlt fél évben talált olyan barátokat, akiknek társasága megnyugvást jelent számára Magyarország legtöbb tagot számláló gyülekezetében.

Hajdú Péter visszavonul?http://www.life.hu/sztarok/20160428-hajdu-peter-elarulta-elgondolkozik-a-visszavonulason-musorvezetokent-ha-megbukik-a-showtime-cimu-uj.htmlA Showtime címmel elindult legújabb műsorának nagy a tétje, de Hajdú Péter azt sem bánná, ha többé nem lenne képernyőn. TV + SztárokOrigoHajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHová tűntek DJ Seherezádé bordái? Gyanúsan karcsú a szőkeség!http://www.life.hu/sztarok/20160428-dj-seherezade-instagramra-feltoltott-fotojan-nagyon-vekony-photoshop-gyanu-eltuntek-a-bordai.htmlSzuper alakja van a Való Világból megismert, lemezlovassá avanzsált celebnek, de legutóbbi fotóján talán kicsit megszaladt a Photoshop. TV + SztárokOrigo6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--BRÉKING! Elvitték a Maradj talpon! 25 milliós fődíjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160427-elvittek-a-maradj-talpon-25-millios-fodijat.htmlA Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. TV + SztárokOrigoHi-he-tet-len csúcsgázsi! Kiderült, mennyi pénzért vállalta el a Tényeket Marsi Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-kiderult-mennyi-penzert-vallalta-el-a-tenyeket-marsi-aniko.htmlAmióta kiderült, hogy Marsi Anikó a családját egy időre külföldön hagyva igent mondott Kökény-Szalai Vivien felkérésére, mindenki azt találgatja: vajon mekkora gázsiért éri meg neki ez? Kiderült! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.