Kiss Tibi: "Voltam nincstelen hajléktalan is!"

Forrás: Quimby -
drog Quimby apaság Kiss Tibi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Huszonöt éves a Quimby, ez a tény pedig akarva-akaratlanul nosztalgiázásra csábít, ahogy történt ez a zenekar frontemberével is. Kiss Tibi a Best magazinnak mesélt az utóbbi negyed évszázad mélységeiről és magasságairól.

A Quimby frontembere, tehetséges fiatalok támogatója, és nem utolsó sorban családapa. Nagy a kontraszt a jelenlegi és a 25 évvel ezelőtti Kiss Tibi között.

Ezzel ő is egyetért.

Forrás: Quimby

A zenész nem titkolja, hogy életében voltak keményebb időszakok. Ő is mesélt a borúsabb napokról, és arról is, hogy az akkor szerzett tapasztalatai sokszor a hasznára váltak, mert ezáltal érzékenyebb lett, és az "út" során megkedvelte önmagát.

"Huszonöt évvel ezelőtt borzalmasan nagy szabadságvágy volt bennem. Kergettem egy álmot, azt, hogy képzőművész legyek és közben ott volt a másik álmom is, a zene. Na meg benne voltam a pesti éjszakában. A legsötétebb a rehab előtti két évem volt.

Az maga volt a pokol,

utólag mégis rengeteget tanultam belőle. Amit akkor átéltem, azt ma betudom építeni a magánéletembe, a környezetemmel való bánásmódba, a dalokba, a művészetembe. Bejártam a határaimat: voltam a csúcson és a csatornában is,

voltam az univerzum titkainak ismerője meg ostoba, nincstelen hajléktalan is" - mondta a Best magazinnak.

25 éves a Quimby Fotó: Valuska Gábor

Kiss Tibi azóta azonban már boldog családapa, élete teljessé lett gyermekével. Elmondása szerint az utóbbi évek voltak élete legszebbjei, a gondok ellenére is, mégis nagyon pozitívan tekint a jelenre és a jövőre is.

"Persze vannak problémák most is, de ha életed legnagyobb problémáját megoldod, akkor utána a többi már könnyebben megy. Tönkrement egy kapcsolatom, igen,

de mégis most vagyok a lehető legjobban.

A fiam pedig nagyon sok erőt ad, és tanulom az apaságot, mind minden férfitársam" - tette hozzá.

Duettel búcsúzott Freddie, de máris készül az Eurovíziós Dalfesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160428-freddie-majus-elsejetol-mar-stockholmban-keszul-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlA Dal 2016 dalválasztó show döntőjét Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd nyerte meg Pioneer című dalával, így a közönség szavazatainak alapján így ő képviseli Magyarországot a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon a svéd fővárosban, Stockholmban. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMickey Rourke cipő nélkül szaladgált Hollywoodban - Lehet, hogy megőrült?http://www.life.hu/sztarok/20160428-mickey-rourke-hollywood-egykori-szivtiproja-cipo-nelkul-szaladgalt-los-angeles-utcain.htmlRég láttuk már Hollywood egykori szívtipróját, ráadásul így még talán sohasem: Mickey Rourke nemrég cipő nélkül, csak egy zokniban szaladgált Los Angeles utcáin. TV + Sztárok--Sebestyén Balázs bírálta Friderikuszt, amiért az kiállt Kiss László melletthttp://www.life.hu/sztarok/20160428-sebestyen-balazs-biralta-friderikusz-sandort-amiert-az-vedelmebe-vette-kiss-laszlot.htmlA műsorvezető Veiszer Alinda műsorában is felvállalta markáns véleményét a Kiss László-ügyben, és nem tud egyetérteni azokkal a szaktársaival, akik szerint már megbűnhődött a tettéért, így Friderikusz Sándorral sem. TV + Sztárok--Hajós András Kökény-Szalai Vivienen poénkodott http://www.life.hu/sztarok/20160425-hajos-andras-a-kismenok-zsuritagja-kokeny-szalai-vivienen-a-tv2-hirigazgatojan-poenkodott.htmlAhogy írtunk róla, nagy érdeklődés övezte Szegvári Katalin Nem celeb, csak híres című interjúkötetének bemutatóját. Azurák, akivel a legendás tévés az egyik interjúját készítette, arról beszélt, hogy csak reméli, hogy a jövőben is lesz képernyős munkája a TV2-nél, Vujity Tvrtko - aki szintén a könyv interjúalanya - pedig ismét hangsúlyozta, hogy bármi történjék is, ő TV2-snek tartja magát. Hajós András - a csatornán futó Kismenők zsűritagja - Szalai Vivienen poénkodott. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoHová tűntek DJ Seherezádé bordái? Gyanúsan karcsú a szőkeség!http://www.life.hu/sztarok/20160428-dj-seherezade-instagramra-feltoltott-fotojan-nagyon-vekony-photoshop-gyanu-eltuntek-a-bordai.htmlSzuper alakja van a Való Világból megismert, lemezlovassá avanzsált celebnek, de legutóbbi fotóján talán kicsit megszaladt a Photoshop. TV + SztárokOrigoTitkos, közös projektbe kezdett Palvin Barbi és Éder Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20160426-titkos-kozos-projektbe-kezdett-palvin-barbi-es-eder-krisztian.htmlA világhírű magyar modell és a zenész-fotós nagyon készül valamire...TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.