Híííííí: Cooky így oktatta Schobert Norbit Jackóról

Forrás: TV2 -
TV2 Michael Jackson Cooky Nagy Duett Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap délelőtt Norbi már a fülünkbe dúdolta a Bad című nótát, és meghallva tudtuk, hogy az esti produkcióján jót fogunk majd derülni.

Schobert Norbi remek Michael Jackson karikatúrát tolt a Nagy Duett színpadán, és hiába a táncos lábak, a koreográfia inkább hasonlított egy aerobik edzéshez, mint a legendás Jacko mozgáshoz.

Forrás: TV2

"Annyira tisztelem Michael Jacksont, hogy meg sem próbálom utánozni őt" - mondta produkciója végén Norbi.

"Hát Norbi, ha Michael Jacksonról van szó, hol maradt a Híííí, hííí? Miért nem szóltál nekem?" - mondta Cooky, majd felpattant a színpadra és megmutatta Norbinak,hogyan kellett volna táncolni és egész profin tolta.

Rubint Réka igazán csodásan énekelt: És hagyta, hogy lóháton csábítsák elhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-rubint-reka-igazan-csodasan-enekelt-es-hagyta-hogy-lohaton-csabitsak-el.htmlA fitnesz nagyasszonya tartott ugyan a lovas produkciótól, hiszen Pintér Tibi mellett egy kiszámíthatatlan duettparnerrel is fel kellett vennie a versenyt. TV + Sztárok--Durva flesh! Berki Krisztián kacsajelmezben csipogott ogrekénthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-berki-krisztian-kacsajelmezben-csipogott-ogrekent-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlAzt nem gondoltuk volna a legnagyobb magyar macsóról, hogy gyerekeknek való produkcióban fog bohóckodni. De valóra vált a rémálmunk. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vörös topban pattogtatta a melleit, de nem szólt a mikrofonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-demcsak-zsuzsa-voros-topban-pattogtatta-a-melleit-de-nem-szolt-a-mikrofonja.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán belevaló romanőként, kis piros felsőben villantott dekoltázst.TV + Sztárok--Szulák Andrea beszólt Lolának: "Britney sokkal gátlástalanabb volt ennél"http://www.life.hu/sztarok/20160501-lola-pasivaditoan-szexi-akart-lenni-a-nagy-duettben-de-nem-sikerult-valami-jol.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán kisiskolás lányként extra miniben vonaglott, így aztán nem csoda, hogy Markó Robi és Kasza Tibi bevadultak. TV + Sztárok--Keleti Andrea jól rázta, Peter Sramek csípője pedig megállíthatatlanhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-keleti-andrea-jol-razta-peter-sramek-csipoje-megallithatatlan-a-nagy-duettben.htmlSzexi táncot lejtett a táncosnő Peter Sramekkel karöltve, és egy ilyen pazar show láttán, az már igazán mellékes volt, hogyan énekel. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi: "Épp alsógatyában és trikóban álltam ott..."http://www.life.hu/sztarok/20160501-lagzi-lajcsi-interjut-adott-hogy-milyen-megalazo-volt-amikor-kijottek-hozza.htmlMielőtt feleségével együtt elvitték volna a rendőrök, egy televíziós társaság tulajdonosa közölte Lajcsival, hogy mi fog velük történni, de ő csak nevetett ezen.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.