Késdobálás élő adásban: Kulcsár Edinának a szeme se rebbent

Forrás: TV2 -
TV2 Nagy Duett Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett színpadán dögös szerelésben lejtett táncot a szépségkirálynő, aki felé egyszer csak szúróeszközök repültek...

Kulcsár Edina Hevesi Tamás oldalán hétről-hétre remekül teljesít, ám most még egy szexi piros bodyval is megspékelte énekhangját, így megcsodálhattuk a szépség gyönyörű lábait és tökéletes alakját.

Forrás: TV2

Ráadásul szeme sem rebbent, amikor kések repültek felé élő adásban a színpadon. "Remekül énekelte, szuper a show, ezért drukkoltam, hogy valami történjen a késekkel, hogy legyen izgalom" - mondta Kasza Tibi, aki ezt kihasználva akart volna bekerülni a híradóba, de ez most elmarad.

Kucsera Gáborban nők milliói csalódtak mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-kucsera-gaborban-nok-millioi-csalodtak-most-a-nagy-duett-szinpadan.htmlMár a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...TV + Sztárok--Híííííí: Cooky így oktatta Schobert Norbit Jackórólhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-cooky-oktatta-ki-schobert-norbit-michael-jacksonrol-a-nagy-duett-szinpadan.htmlVasárnap délelőtt Norbi már a fülünkbe dúdolta a Bad című nótát, és meghallva tudtuk, hogy az esti produkcióján jót fogunk majd derülni. TV + Sztárok--Rubint Réka igazán csodásan énekelt: És hagyta, hogy lóháton csábítsák elhttp://www.life.hu/sztarok/20160501-rubint-reka-igazan-csodasan-enekelt-es-hagyta-hogy-lohaton-csabitsak-el.htmlA fitnesz nagyasszonya tartott ugyan a lovas produkciótól, hiszen Pintér Tibi mellett egy kiszámíthatatlan duettparnerrel is fel kellett vennie a versenyt. TV + Sztárok--Durva flesh! Berki Krisztián kacsajelmezben csipogott ogrekénthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-berki-krisztian-kacsajelmezben-csipogott-ogrekent-a-tv2-nagy-duett-musoraban.htmlAzt nem gondoltuk volna a legnagyobb magyar macsóról, hogy gyerekeknek való produkcióban fog bohóckodni. De valóra vált a rémálmunk. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vörös topban pattogtatta a melleit, de nem szólt a mikrofonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-demcsak-zsuzsa-voros-topban-pattogtatta-a-melleit-de-nem-szolt-a-mikrofonja.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán belevaló romanőként, kis piros felsőben villantott dekoltázst. TV + Sztárok--Szulák Andrea beszólt Lolának: "Britney sokkal gátlástalanabb volt ennél"http://www.life.hu/sztarok/20160501-lola-pasivaditoan-szexi-akart-lenni-a-nagy-duettben-de-nem-sikerult-valami-jol.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán kisiskolás lányként extra miniben vonaglott, így aztán nem csoda, hogy Markó Robi és Kasza Tibi bevadultak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.