Kucsera Gáborban nők milliói csalódtak most

Forrás: TV2 -
TV2 Kucsera Gábor Nagy Duett sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...

A szupertestű egykori sportolónak addig rázta Dér Heni, amíg sikerült az öltönyt leimádkoznia róla. Kucsera Gábor viszont lehetett volna bevállalóssabb is, és legalább a pólóját levethette volna, hogy kicsit gyönyörködünk izomzatában.

Forrás: TV2

"Gábor az énekhang pusztító" - mondta Szulák Andi. "Aranyos volt énekeltél, de nagyon béna vagy" - zárta rövidre Kasza Tibi. Nekünk bizony maradt hiányérzetünk... Nem is kicsi!

Ezért, hogy túléljük a sokkot, gyorsan összeszedtünk pár képet Kucsera Gábor felsőtestéről, hogy azért jól tudjunk aludni:

Schmitt Pál köztársasági elnök, Storcz Botond és Kucsera Gábor, 39. kajak-kenu világbajnokságon Szegeden Forrás: MTI/Kovács Tamás

Kucsera Gábor alább a németországi Duisburgban megrendezésre kerülő kajak-kenu világbajnokságra készülő magyar válogatott tagja kutyájával játszik edzés előtt a szolnoki Holt-Tisza partján:

Forrás: MTI/Kovács Tamás

És még:

Szolnok, 2014. július 8. Kucsera Gábor a brandenburgi kajak-kenu Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott edzésén a szolnoki edzőtáborban 2014. július 8-án. Forrás: MTI/Kovács Tamás

Gábor kisfiával:

Kucsera Gábor übercuki apa-fia szelfit készített gyerekével Forrás: Facebook/Kucsera Gábor (www.kucseragabor.gportal.hu)
Élő adásban fog vetkőzni Kucsera Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20160430-kucsera-gabor-sportolo-vetkozni-fog-a-nagy-duett-showmusorban.htmlForró pillanatokra számíthatnak a nézők a Nagy Duett párosától, Dér Henitől és Kucsera Gábortól. TV + SztárokOrigo"Vancsú in máj rúm” - Kucsera Gábor az új Bikicsunáj!http://www.life.hu/sztarok/20160424-der-heni-szexi-bodyban-vaditott-kucsera-gabor-pedig-bukdacsolt.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán mutatta meg tökéletes alakját, hiszen falatnyi ruhában ropta a táncot. TV + Sztárok--Kucsera Gábor: "Én nem vagyok erre ráparázva"http://www.life.hu/sztarok/20160329-kucsera-gabor-a-nagy-duettben-der-henivel-lesz-egy-parban-a-tv2-musoraban.htmlKucsera Gábor Dér Henivel lesz egy párban a Nagy Duettben, és ugyan nincs semmilyen zenei előképzettsége, nem parázik rá a dologra. Szívesen karaokézik, és esküvőkön is előszeretettel vállalja az énekes szerepét. Kétéves fia viszont nem annyira szereti a hangját. TV + Sztárok--Kucsera Gábor: "Nem fogunk semmilyen pörgetőeszközzel élni"http://www.life.hu/sztarok/20160322-kucsera-gabor-uj-musort-kap-a-tv2-n.htmlA TV2 tavasszal induló Nagy Duett című műsorában Kucsera Gábor Dér Heni oldalán lép színpadra. A kokainbotránya miatt eltiltott kajakozót arról kérdeztük, hogy nem fél-e, hogy újra szétszedi a bulvársajtó, valamint, hogy mitől fogják magukat felpörgetni, hogy ne legyen unalmas a műsor. TV + SztárokKucsera Gábor most úgy érzi, vége a sportolói karrierjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20151211-kucsera-gabor-kajakos-sportolo-a-tv2-edes-elet-szereploje-most-ugy-erzi-vege-a-sportoloi.htmlPéntek estétől az Édes Életben láthatjuk Kucsera Gábort és Tápai Szabinát, akik bepillantást engednek életükbe. A pár elmondta, Curtisék révén kerültek közel a produkcióhoz, és Kucsera Gábor szerint jó, hogy a forgatás leköti a sok szabadidejét. TV + Sztárok--Megerősítették: újratárgyalják Kucsera Gábor drogügyéthttp://www.life.hu/sztarok/20151111-kucsera-gabor-vilag-es-europa-bajnok-kajakozo-kokainugyet-ujratargyaljak.htmlBár elsőfokon eltiltották a kokainfogyasztáson ért Kucsera Gábort, a kajakozó fellebbezett, így a jogerős döntés még várat magára. TV + SztárokMTI/Kovács Tamás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.