ruhapróba esküvő X-Faktor menyasszonyi ruha Danics Dóra RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Shrek musical csinos vakegérlányait, Danics Dórit, Sári Évit és Simon Bogit egy esküvői magazin kedvéért fotózták menyasszonyi ruhában.

Az X-Faktori egykori győztes énekesnője megmutatta milyen gyönyörű menyasszony lenne, bár az esküvő még nincs nála tervbe véve.

„Ha úgy alakulna nincs ellene kifogásom, hogy férjhez menjek, de nem álmodozom erről egyelőre. A fotózáson pedig kipróbálhattam, milyen, amikor menyasszonyi ruhát húzhatok és bevallom jó érzés volt" – mondta Dóra.

Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-voksan-virag-playmate-nagyon-sok-penzert-vallalna-szereplest-a-meztelen-valosagshowban-az-adam.htmlA playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt. TV + Sztárok--Tetováltatott a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-helen-mirren-70-eves-szineszno-egy-ideiglenes-tetovalassal-tisztelgett-prince-elhunyt-enekes-elott.htmlA színésznő a Fehér Ház gálavacsoráján villantotta meg újdonsült szerzeményét. TV + Sztárok--Gesztesi Károly nem akar többé színpadra állnihttp://www.life.hu/sztarok/20160502-gesztesi-karoly-szinesz-nem-akar-tobbe-szinpadra-allni-inkabb-atallna-a-rendezoi-produceri-oladlra.htmlA népszerű művész mögött nehéz időszak áll, azonban most rendeződni látszik élete és azt is elmondta, a jövőben inkább a produceri, rendezői oldalra állna át. TV + Sztárok--Szulák Andrea beszólt Lolának: "Britney sokkal gátlástalanabb volt ennél"http://www.life.hu/sztarok/20160501-lola-pasivaditoan-szexi-akart-lenni-a-nagy-duettben-de-nem-sikerult-valami-jol.htmlAz énekesnő a Nagy Duett színpadán kisiskolás lányként extra miniben vonaglott, így aztán nem csoda, hogy Markó Robi és Kasza Tibi bevadultak. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa vörös topban pattogtatta a melleit, de nem szólt a mikrofonjahttp://www.life.hu/sztarok/20160501-demcsak-zsuzsa-voros-topban-pattogtatta-a-melleit-de-nem-szolt-a-mikrofonja.htmlA műsorvezető a Nagy Duett színpadán belevaló romanőként, kis piros felsőben villantott dekoltázst. TV + Sztárok--Kucsera Gáborban nők milliói csalódtak mosthttp://www.life.hu/sztarok/20160501-kucsera-gaborban-nok-millioi-csalodtak-most-a-nagy-duett-szinpadan.htmlMár a hét közepén, amikor megírtuk, hogy vasárnap bizony Kucsera Gábor vetkőzni fog, csajok ezrei, millió várták otthon, hogy odadobhassák a bugyit a tévéképernyőnek. Hát, az orgazmus elmaradt...TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.