Gesztesi Károly nem akar többé színpadra állni

színpad rendező színész producer Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű művész mögött nehéz időszak áll, azonban most rendeződni látszik élete és azt is elmondta, a jövőben inkább a produceri, rendezői oldalra állna át.

Gesztesi Károly bevallotta, nem fogadott el senkitől segítő kezet, nem ment kórházba és gyógyszerre sem volt szüksége. A színész hónapok óta sportos életet él, és sikerült mellőznie az alkoholt

„Megvívom a magam harcait, tudom, hogy mit kell csinálnom. A tanulság az, hogy vannak időszakok, amikor az ember elindul a csúszdán, akkor ott kell nagyon vigyázni. Adtam magamnak két hetet, hogy eldöntsem, a munkákkal mi legyen, de most csöndet szeretnék magam körül. Gondolkodni kell, nem kell kapkodni, a rossz döntés csúszdához vezet. Egy biztos nem színházba szeretnék dolgozni, inkább filmekben és átállni a túloldalra a produceri, rendezői oldalra" – magyarázta Gesztesi Károly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.