Klein Dávid biztonságban - a hegymászó megérkezett az alaptáborba

Forrás: Jhonnie Walker -
Annapurna hegymászás csúcstámadás oxigénpalack Himalája Klein Dávid alaptábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a hegymászó meghódította a 8091 méteres Annapurna csúcsát, épségben leért az alaptáborba, és onnan küldött üzenetet.

Klein Dávid hatalmas bravúrt hajtott végre, hiszen ő az első magyar hegymászó, aki oxigénpalack nélkül feljutott a Himalájában található Annapurnára. Sokan aggódtak érte, hogy épségben leér-e az alaptáborba, hiszen a lefelé vezető úton, a 2-es és a 3-as tábor közötti Crosshair kuloár, a hegy legveszélyesebb szakasza és fáradtan a legapróbb hiba is végzetes lehet. Dávid azonban hétfőn este már az alaptáborból üzent.

Forrás: Jhonnie Walker

"Biztonságban vagyok az alaptáborban és innen megerősítem, hogy május elsején elértem az Annapurna csúcsát oxigénpalack nélkül. Nagyon nehéz volt az út felfelé és lefelé is, ezért a 4-es táborban pihentünk tegnap éjszaka Josttal, a német hegymászótársammal. Nagyon nehéz utunk volt ma is lefelé. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, hamarosan jövök a részletekkel, de most igyekszem aludni legalább 10 órát" – írta Dávid.

Keleti Andi férje legálisan csajozhatotthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-keleti-andi-tancosnonek-a-tv2-dragam-add-az-eleted-szereplojenek-ferje-legalisan-csajozhatott.htmlA táncos, szexi bikinis csajok közé küldte Zolit, akinek az ölébe kapva kellett a csinos hölgyeket biztonságba helyeznie. TV + SztárokHujber Ferire jeges nadrágot húzott feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160502-hujber-ferire-a-tv2-dragam-add-az-eletd-szereplojere-jeges-nadragot-huzott-felesege.htmlA színész brutál kihívásra vállalkozott és jégbe hűtött ruhákat próbált magára gyömöszölni, mindezt párja, Cynthia kedvéért. TV + Sztárok--Smink nélkül kislánynak tűnik Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20160502-demcsak-zsuzsa-smink-nelkul-kislanynak-tunik-legutobbi-szelfijen.htmlA gyönyörű műsorvezető megmutatta milyen, amikor a Nagy Duett előtt lazulgat társaival, és megdöbbentően jól áll neki, amikor nem fedi festék az arcát. TV + Sztárok--Van az a pénz, amiért bevállalná Voksán Virág a meztelenkedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160502-voksan-virag-playmate-nagyon-sok-penzert-vallalna-szereplest-a-meztelen-valosagshowban-az-adam.htmlA playmate meztelenül „szenvedett balesetet", Mészáros Dóra bugyi nélkül érzi magát szabadnak, Kovács Áron pedig száguldozott már egy szál semmiben a motorján. Elindult a VIASAT3 meztelen valóságshowja, a sztárok pedig arról vallanak, hogy ők vajon bevállalnák-e a meztelenséget a kamerák előtt. TV + Sztárok--Bódi Sylvi a vízen járva is szexi amazonhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-bodi-sylvi-modell-szexi-szerelesben-a-vizen-jarva-is-dogos-amazon.htmlA modellt szörfözés közben kapták lencsevégre, amikor szexi egyrészes dresszben a vízen siklott. TV + Sztárok--Rékasi Károly egy időre búcsút int a Barátok köztnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-rekasi-karolyt-az-rtl-klub-baratok-kozt-sztarjat-teljes-gyogyulasaig-nem-lathatjuk-a-sorozatban.htmlA sorozat kemény legényét alakító színész karakterét – Rékasi egészségügyi állapotára hivatkozva – egy ideig szüneteltetik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.