Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"

Forrás: Instagram/Adele -
Beyoncé Knowles Adele dicséret
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől.

Beyoncé legújabb albuma nagy durranás lett, nemcsak azért, mert rajongók milliói várták már régóta ezt a percet, hanem azért is, mert nagyon jó lett. Ezen kívül rengeteg találgatásra adnak okot a számai, például ezért röppentek fel újra Beyoncé és Jay Z válásáról szóló pletykák.

Forrás: Instagram/Adele

Új lemezét a sztárvilág és a kritikusok is dicsérő szavakkal illették, de egyik sem emelte annyira a magasba, mint Adele. A brit énekesnő ódákat zengett róla az Instagram-oldalán, egy olyan kép kíséretében, amin egy Beyoncét ábrázoló posztert ölelget. “Beyoncé a leginspirálóbb személy” - írta Adele a képhez, majd dicsérte az énekesnő tehetségét, munkamorálját, báját, és szépségét is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.