Chrissy Teigen keblei olyan nagyok, hogy még a ruhája is szétszakadt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
fehérnemű terhesség Chrissy Teigen Hulk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Chrissy Teigen egy szokatlanul merész képet osztott meg a rajongóival. Nem egy meztelen fotóra gondolunk, bár a dekoltázsa azért így is látszik - de csak azért, mert az újdonsült anyuka keblei annyira megduzzadtak, hogy szétszakadt a ruhája.

Nemrég bemutattuk Chrissy Teigen és John Legend első közös gyermekét, a szépséges modell pedig most megmutatta nekünk, hogy újdonsült anyaként milyen is a duzzadó mellek árnyoldalával szembesülni: Chrissy ruhája ugyanis szétszakadt, de ahogy a modell fogalmazott, inkább

Hihetetlen Hulkhoz hasonlóan ő is átváltozott.

Forrás: Instagram / Chrissy Teigen

Chrissy Teigen testét csak egy kis festék takarta

A dögös modell a Soprts Illustrated magazinnak dobta le magáról az összes textilt! Chrissy Teigen már hetedszer szerepel a magazinban, de testét elnézve ezen nincs is mit csodálkozni. A sztár két fotót is megosztott a dögös fotózásról, és elárulta, hogy óriási megtiszteltetés számára, hogy egy ilyen nagy márkát képviselhet. A teljes cikket elolvashatod itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.