Nagyon megöregedett Danny DeVito - Fotó!

fotó színész külső Danny DeVito
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte alig lehetett ráismerni a vígjátéksztárra, akit nemrég kaptak lencsevégre egy filmbemutatón. A színész nagyon megöregedett az elmúlt években.

Danny DeVito karrierje már jó ideje hanyatlásnak indult, így ma már nem sűrűn láthatjuk nagy hollywoodi produkciókban. A világsztár a válása óta egyedül tengeti a mindennapjait és elmondása szerint a legtöbb idejét gyermekeire és unokáira szánja. A legfrisebb róla készült képek alapján pedig nagyon megöregedett a világsztár.

Forrás: NORTHFOTO/Birdie Thompson/AdMedia/Birdie Thompson

Most megtudhatod Geroge Clooney és Sandra Bullock melyik kutyusra esküszik!http://www.life.hu/sztarok/20160505-sztarok-es-kutyusaik-mos-tkiderult-geroge-clooney-es-brad-pitt-melyik-kutyusra-eskuszik.htmlEgy kutya kedves játszópajtás, hűséges társ, családtag vagy épp figyelmes házőrző, ha arra van szükség, de ha úgy alakul, akár életet is menthet. Akárcsak a Mancs őrjárat különleges képességekkel rendelkező hősei, akiket hamarosan újra látunk majd a képernyőn. Ennek kapcsán álljanak itt a világ legkedveltebb kutyafajtái és sztárgazdáik. TV + Sztárok--Miért nem vették el Demcsák Zsuzsa jogosítványát?http://www.life.hu/sztarok/20160505-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat-nem-vettek-el-ittas-vezetese-utan-levai-katalin-kiakadt.htmlA műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba. TV + SztárokOrigo"Szeretnék egyvalakitől megszabadulni" - Kiválasztás volt a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-szeretnek-egyvalakitol-megszabadulni-kivalasztas-volt-a-farmon.htmlAttila hat jelet kapott a Szlovéniában játszódó RTL-es valóságshow-ban. Cintia esélyes arra, hogy újfent párbajozzon.TV + SztárokOrigoKelly Rohrbach megmutatta hogy fest Pamela Anderson piros fürdőruhájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-kelly-rohrbach-megmutatta-hogyan-fest-pamela-anderson-piros-furdoruhajaban.htmlA modellkedésben és színészetben is jártas Kelly Rohrbach az új Baywatch-film egyik legfontosabb szereplője, ő ugyanis Pamela Anderson utódja. Nemrég pedig megmutatta hogyan is fest a híres piros fürdőruhában. TV + SztárokOrigoKate Upton jegygyűrűje is megjelent az év partijánhttp://www.life.hu/sztarok/20160503-kate-upton-ferjhez-megy-a-jegygyuruje-is-megjelent-a-met-galan.htmlAz év egyik legfontosabb eseményének számító Met gálán minden sztár mutatott valamit. Itt van például Kate Upton, akinél csak a jegygyűrűje ragyogott szebben. TV + Sztárok--Diana egykori szakácsa szerint Vilmos és Katalin nem azzal törődik, amivel kellenehttp://www.life.hu/sztarok/20160503-darren-mcgrady-diana-egykori-szakacsa-allitja-vilmos-es-katalin-nem-azzal-torodik-amivel-kellene.htmlDarren McGrady 15 évig főzött a királyi családra, így volt szerencséje Diana hercegnőt is kiszolgálni. A séf úgy véli, Vilmosnak és Katalinnak inkább a jótékonykodásra kellene fordítaniuk az idejüket. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.