Durva, amit Kökény Attila kibírt a feleségéért

TV2 Kökény Attila kihívás Kökény Aranka Drágám, add az életed!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranka szerint férje fájdalomtűrő képessége igen csekély. Erre viszont Attila alaposan rácáfolt!

Kökény Attila a feladat előtt azzal büszkélkedett, hogy már van az alkarján egy tetoválás, amivel bizonyította, hogy bírja a fájdalmat. Ezek után a Drágám, add az életed! című game showban beleültették egy villamosszéknek látszó kínzóeszközbe, majd Aranka jól ellátta a baját 35 csipesszel.

„Egyezzünk meg abban, ha olyan játék van, amihez nem kell képesség és technikai tudás, abban Kökényék remekelnek" – viccelődött Majka.

Kínos baki! Élő adásban vált átlátszóvá az időjárás-jelentő ruhájahttp://www.life.hu/sztarok/20160505-liberte-chan-idojaras-jelento-ruhaja-a-musor-kozben-lett-allatszo.htmlA kaliforniai KTLA tévécsatorna bemondónője, Liberte Chan időjárás-jelentés közben hozta magát kellemetlen helyzetbe. TV + SztárokOrigoTóth Gabi elég erotikusan vonaglik új videóklipjébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-toth-gabi-enekesno-erotikusan-vonaglik-uj-videoklipjeben.htmlAz énekesnő testét csupán egy áttetsző lebernyeg borítja, miközben ömlik rá a víz - kell ennél dögösebb látvány? TV + Sztárok--Felismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--Így néz ki Zalatnay Cini 26 éves lánya - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-zalatnay-cini-sarolta-26-eves-lanya-niki-igy-nez-ki-elkoltozott-otthonrol.htmlNiki elköltözött otthonról, mert úgy érezte, felnőtt nőként a saját lábára kell állnia. Nagyon rég nem láthattuk Cini lányát, de most nyilvánosan is megszólalt a különköltözésről. TV + Sztárok--Berki és Pamela hivatalossá tették az együttélésüket!http://www.life.hu/sztarok/20160504-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjai-hivatalossa-tettek-az-egyuttelesuket.htmlHódi Pamela, az Édes Élet sztárja elmesélte, Berki Krisztián megkérte, tegyék hivatalossá közös életüket, jelentsék be a hatóságok felé együttlétüket. TV + Sztárok--Meglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.