Marsi Anikó: “Borzalmasan néztem ki”

TV2 Tények Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető elárulta, milyen érzéseket keltett benne, amikor először nézte vissza magát. Nem volt jó véleménnyel a teljesítményéről.

A Tények újdonsült műsorvezetője nem fél a feladattól, amit kapott, de nem volt mindig megelégedve a teljesítményével. Elárulta, hogy amikor először nézte vissza magát, milyen érzéseket keltett benne a látvány.

Forrás: TV2

Marsi Anikó a TV2 Red Carpet című műsorában vallott arról az emlékről, amikor egyetemi évei alatt először állt kamerák elé. Nem értékelte pozitívan akkori teljesítményét, sőt, teljesen ki volt akadva.

“Magas hangon beszéltem, borzalmasan néztem ki, valami rettenetes volt”

- ismerte be Anikó. Osztályfőnökei, Vitray Tamás és Horváth Ádám azonban megnyugtatták őt. “Látja, kedves Anikó? Ez volt a cél, szerettük volna szembesíteni önt azzal, mi az, amit jelen pillanatban produkálni tud. De higgye el, nem véletlen volt a kiválasztás, van magában potenciál. Majd mire elvégzi ezt az egyetemet, ki fog kupálódni, és nem lesz ennyire rossz” - idézte fel Anikó tanárai szavait.

Miért nem vették el Demcsák Zsuzsa jogosítványát?http://www.life.hu/sztarok/20160505-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat-nem-vettek-el-ittas-vezetese-utan-levai-katalin-kiakadt.htmlA műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba. TV + SztárokOrigo Összetörték Kiss László méregdrága luxus-Mercijéthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-kiss-laszlo-az-uszok-volt-szovetsegi-kapitanynak-osszetortek-meregdraga-luxus-mercijet.htmlRájár a rúd az úszók volt szövetségi kapitányára: miután leváltották posztjáról és megfosztották Százhalombatta városának alpolgármesteri címétől, most luxusverdáját is összetörték. TV + SztárokMTI/Földi ImreMarsi Anikó nem beszél a külföldön töltött évekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-beszel-a-kulfoldon-toltott-eveikrol.htmlA tökéletes munkára törekszik az újdonsült híradós műsorvezető a TV2-nél. A Tények háziasszonya csak erre a feladatra koncentrál, a távol töltött időszakról azonban nem nyilatkozik. TV + Sztárok--Az elegáns Amy Schumer a lába között matatott a Met-gálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-amy-schumer-a-laba-koze-nyult-a-met-galan-videot-tett-kozze-rola-a-kozossegi-oldalan.htmlHa a komika valahol megjelenik, akkor már előre lehet számítani valamilyen meghökkentő, esetleg polgárpukkasztó történésre. A legutóbbi gálán például a lába között matatott. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ismét megvillantotta napbarnított testéthttp://www.life.hu/sztarok/20160504-bodi-sylvi-modell-szexi-bikinis-fotoval-jelezte-ismet-jo-helyen-van-meghozza-balin.htmlA modell a világ egyik legszebb szigetén villantotta meg napbarnított testét. TV + Sztárok--Jennifer Hudson jól behisztizett a Twitterenhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-jennifer-hudson-szineszno-eloszor-beragott-aztan-gratulalt-twitteren-a-tony-dijra-jeloltek.htmlA Szex és New York filmben is feltűnt színésznő először sérelmezte, hogy nem jelölték a Broadway színpadán nyújtott alakításáért Tony-díjra, majd inkább törölte Twitter-posztot, és jól nevelt lányhoz illően gratulált kolléganőinek, akik esélyesként indulhatnak a díjátadón. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.