Tóth Gabi elég erotikusan vonaglik új videóklipjében

Tóth Gabi szexi dögös videoklip test erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő testét csupán egy áttetsző lebernyeg borítja, miközben ömlik rá a víz - kell ennél dögösebb látvány?

Tóth Gabi egy kis részletet mutatott meg új klipjéből, amelyben szexi pózban énekel. A könnyű öltözetnek és a vízsugárnak köszönhetően az énekesnő testének gyönyörű vonalai tökéletesen szemügyre vehetőek.

Miért nem vették el Demcsák Zsuzsa jogosítványát?http://www.life.hu/sztarok/20160505-demcsak-zsuzsa-jogositvanyat-nem-vettek-el-ittas-vezetese-utan-levai-katalin-kiakadt.htmlA műsorvezetőről kiderült, hogy néhány nappal ezelőtt lekapcsolták ittas vezetésért. A Nagy Duett című műsor után gurított le pár pohárral, hogy oldja a feszültséget, ezután ült autóba. TV + SztárokOrigoMarsi Anikó nem beszél a külföldön töltött évekrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160505-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-uj-musorvezetoje-nem-beszel-a-kulfoldon-toltott-eveikrol.htmlA tökéletes munkára törekszik az újdonsült híradós műsorvezető a TV2-nél. A Tények háziasszonya csak erre a feladatra koncentrál, a távol töltött időszakról azonban nem nyilatkozik. TV + Sztárok--"Szeretnék egyvalakitől megszabadulni" - Kiválasztás volt a Farmonhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-szeretnek-egyvalakitol-megszabadulni-kivalasztas-volt-a-farmon.htmlAttila hat jelet kapott a Szlovéniában játszódó RTL-es valóságshow-ban. Cintia esélyes arra, hogy újfent párbajozzon.TV + SztárokOrigoBerki és Pamela hivatalossá tették az együttélésüket!http://www.life.hu/sztarok/20160504-berki-krisztian-es-hodi-pamela-a-tv2-edes-elet-sztarjai-hivatalossa-tettek-az-egyuttelesuket.htmlHódi Pamela, az Édes Élet sztárja elmesélte, Berki Krisztián megkérte, tegyék hivatalossá közös életüket, jelentsék be a hatóságok felé együttlétüket. TV + Sztárok--Adele imádja Beyoncét: "Ő a leginspirálóbb személy"http://www.life.hu/sztarok/20160504-adele-szerint-beyonce-a-leginspiralobb-szemely.htmlTeljesen váratlanul rukkolt elő a popdíva legújabb albumával, amivel nemcsak a rajongóit, de a sztárvilágot is meglepte. Adele teljesen elalélt Beyoncé új számaitól, és magától az énekesnőtől. TV + SztárokOrigoA 46 éves Catherine Zeta-Jones elfelejtett megöregedni - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160504-catherine-zeta-jones-az-evekkel-parhuzamban-csak-fiatalodik.htmlKicsit irigykedve nézegettük Catherine Zeta-Jones Instagram-oldalát, aki gyakran örvendezteti meg rajongóit egy-egy régi fotóval. Most sem volt ez másképp, ugyanis előrukkolt egy olyan képpel, ami alapján úgy tűnik, hogy a színésznő nem öregszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.