Újabb három ember hagyta ott a Music FM-et

Forrás: facebook/Metzker Viki -
Music Fm dj Metzker Viktória rádió felmondás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dj Metzker Viki, Dj Newik és Dj Revolution úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Music FM-nél.

Metzker Viktória négy évet dolgozott a Music FM-nél, és szeretne megújulni. "Úgy éreztem, jólesik majd egy kis szünet. Szeretnék a Facebook-oldalammal és az Instámmal többet foglalkozni, és indítanék egy webshopot. Hamarosan két hónapra leköltözöm Siófokra, ahol rezidenciám lesz. Emiatt döntöttem úgy, hogy négy év után elbúcsúzom" – mondta a Borsnak a DJ.

Forrás: facebook/Metzker Viki

Dj Newik azzal indokolta a felmondását, hogy szeretné tovább építeni a karrierjét. Dj Revolution szintén ezekkel az indokokkal adta be a felmondását. A hírek szerint a rádió több munkatársát is meglepte a döntés. Korábban Pordán Petra távozása keltett visszhangzott a rajongók között, később pedig a Délutáni Road Show két műsorvezetője, Balogh Tamás és Horváth Szilárd mondott fel.

Péniszét mutogatta gyerekeknek az Ádám keresi Évát egyik játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20160506-peniszet-mutogatta-gyerekeknek-az-adam-keresi-evut-egyik-jatekosa.htmlKorábban is meztelenkedett már nyilvánosan a pucér társkereső egyik játékosa. TV + Sztárok--Megható! Autista lány interjúzhatott a szexisten Channing Tatummal http://www.life.hu/sztarok/20160505-channing-tatum-egy-autista-lany-vendege-volt-meghato-interju-keszult-video.htmlCarly Fleischmann egy autista lány, akinek saját YouTube-csatornája van. Így valósíthatta meg az álmát, hogy beszélgetős műsora lehessen, és interjút készíthessen a kedvenc színészével. TV + SztárokOrigoFelismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--Marsi Anikó: “Borzalmasan néztem ki”http://www.life.hu/sztarok/20160505-marsi-aniko-bevallotta-milyen-volt-amikor-eloszor-nezte-vissza-magat.htmlA műsorvezető elárulta, milyen érzéseket keltett benne, amikor először nézte vissza magát. Nem volt jó véleménnyel a teljesítményéről. TV + SztárokOrigoRumer Willis csúnya photoshop-baki áldozata lett - Kiakadt!http://www.life.hu/sztarok/20160504-demi-moore-es-bruce-willis-lanya-rumer-kiakadt-az-egyik-agyonmanipulalt-kepe-miatt.htmlBruce Willis és Demi Moore legnagyobb lánya teljesen kikelt magából az Instagramon: kirakott egy fotót, és mellette azt kérte rajongóitól, hogy mindenki, aki megosztotta addig, azonnal törölje, mert annyira szétretusálták rajta, hogy így már nem őszinte üzenetet közvetít. TV + Sztárok--Így fogadta a születésnapi jókívánságokat Hosszú Katinka http://www.life.hu/sztarok/20160504-hosszu-katinka-27-eves-lett-a-magyar-uszono-halas-a-sok-uzenetert-foto.htmlA magyar sportoló kedden ünnepelte a 27. születésnapját. Most a Facebookon mondott köszönetet azoknak, akik gondoltak rá ezen a jeles napon. Az úszónő több ezer jókívánságot kapott a rajongóitól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.