Kulcsár Edinának érdemes volt ennyit gyúrnia popsira

Forrás: TV2 -
TV2 Hevesi Tamás Nagy Duett Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő, aki legutóbb megmutatta, mennyit formálódott a popója az elmúlt hetekben, rockénekessé avanzsált, és szinte rá sem ismertünk a Nagy Duett vasárnapi adásában.

Kulcsár Edinában van tűz! Szinte a lélegzetünk is elállt, milyen keményen nyomta az AC/DC rockhimnuszát Hevesi Tamás oldalán.

Forrás: TV2

Lehet, hogy a szépségnek ezek után az énekesi karrierje is beindul.

Forrás: TV2

"Olyan volt mintha a szado-mazo film és a Mad max keverékét látnánk" - nevetett Majka.

"Pusztítóan jó volt, le a kalappal! Edina zseniális voltál" - mondta Kasza Tibi. "Hibátlan, tökéletes, őrület" - mondta Szulák Andi. "Edina neked énekelni kell, én vagyok az első rajongód" - mondta Cooky.

Így vadította Rubint Réka a válófélben lévő Pintér Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20160508-rubint-reka-uj-hodolora-talalt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlPintér Tibi, aki mint ismeretes, 14 év után válik, mindent bevetett, hogy a Nagy Duett színpadán elcsábítsa a dögös, miniben csajoskodó fitnesznagyasszonyt. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--Dér Heni lélegzetelállító pózban énekelt Kucsera nyakábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-der-heni-lelegzetelallito-pozban-enekelt-kucsera-gabor-nyakaban.htmlAz egykori kajakos, akiben múlt héten nők ezrei csalódtak, és az énekesnő a Nagy Duettben fergeteges akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő. TV + Sztárok--"Mindenki azt mondja, nagyon erős a dalunk" - Freddie Stockholmból üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-freddie-mar-stockholmban-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egyelőre jól érzi magát a svéd fővárosban, és remélhetőleg a versenyen is sikeres lesz. Freddie kedden este lép színpadra.TV + Sztárok--Durva! 20 hónap börtönt kapott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-20-honap-bortont-kapott-az-x-factor-sztarja-nathan-fagan-gayle-nemsokara-bevonul.htmlAz angol X-Fac­tor csil­laga 20 hó­na­pot ka­pott, mert idős em­be­re­ket vert át a bűn­ban­dá­já­val. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.