Schobert Norbi verekedésbe keveredett

Forrás: TV2 -
TV2 Nagy Duett Keresztes Ildikó Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját.

Schobert Norbi keménylegényként intézte el a tánckart, amikor Keresztes Ildikóval a Különben dühbe jövünk című film slágerét énekelte.

Forrás: TV2

Ildikó egy rossz Bud Spencer utánzat volt, Norbi pedig Terence Hilnek képzelte magát. "Úgy éreztem magam, mintha a filmből kimaradt jeleneteket látnék, amik nem is baj, hogy kimaradtak" - mondta Kasza Tibi.

"Norbi, van benned egy kis Aradszky Lacis" - nevetett Claudia.

Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--Dér Heni lélegzetelállító pózban énekelt Kucsera nyakábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-der-heni-lelegzetelallito-pozban-enekelt-kucsera-gabor-nyakaban.htmlAz egykori kajakos, akiben múlt héten nők ezrei csalódtak, és az énekesnő a Nagy Duettben fergeteges akrobatikus mutatvánnyal rukkolt elő.TV + Sztárok--"Mindenki azt mondja, nagyon erős a dalunk" - Freddie Stockholmból üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-freddie-mar-stockholmban-keszul-az-eurovizios-dalfesztivalra.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója egyelőre jól érzi magát a svéd fővárosban, és remélhetőleg a versenyen is sikeres lesz. Freddie kedden este lép színpadra.TV + Sztárok--Durva! 20 hónap börtönt kapott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-20-honap-bortont-kapott-az-x-factor-sztarja-nathan-fagan-gayle-nemsokara-bevonul.htmlAz angol X-Fac­tor csil­laga 20 hó­na­pot ka­pott, mert idős em­be­re­ket vert át a bűn­ban­dá­já­val. TV + Sztárok--A jelenleg állástalan Kárász Róbertnek 17 milliós tartozása vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-karasz-robertnek-17-millios-tartozasa-van.html17 millió forintos tartozása van Kárász Róbertnek, de az állástalan tévés nem esik kétségbe. Pedig jótékony célú alapítványa pénzügyeiért kuratóriumi elnökként ő maga felel.TV + Sztárok--Irány Portugália! A várandós Liptai Claudia külföldre utazott kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-a-varandos-liptai-claudia-kulfoldre-utazott-kislanyaval-portugaliaba-mentek.htmlLiptai Claudia kislánya, Panka, a csapatával együtt aranyérmet szerzett Portugáliában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.