Távozott az RTL Klub parasztreality-jéből a legnagyobb pucérkodó

Forrás: RTL Klub -
farm Farm Attila Farm Dia Farm (reality) RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila taktikai döntést hozott, és azt a játékost hívta ki, aki szerinte eddigi viselkedésével rászolgált erre, Diával küzdött a Farm-on.

A reality hetedik párbajában tehát Attila és Dia versengtek egymással. Fördős Zé ismertette a feladatot: a párbajozóknak csótányok, csibék és egerek megszámlálásával kellett kinyitniuk a számzárat, hogy benne lévő kulcs segítségével megszerezzék a csirkekarám építéséhez szükséges eszközöket, majd bele kell hordaniuk az állatokat - írja cikkében az Origo.

Dia és Cinti korábban együtt vetkőzték le gátlásaikat Forrás: RTL Klub

Dia gyorsan feladta, a számzárat sem sikerült kinyitnia, így gyakorlatilag a startmezőből kellett végignéznie, ahogy Attila lassan, de biztosan teljesíti az összes küldetést.

Így végül az lány búcsúzott az RTL Klub valóságshow-jától, aki korábban a melleivel satuba fogta Farm Norbi fejét, és többször is anyaszült meztelenül fürdött.

Hivatalosan is itt a nyár: Sarka Kata strandra ment a kislányával - Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20160507-hivatalosan-is-itt-a-nyar-mivel-sarka-kata-strandra-ment-csaladjaval.htmlSzombaton elég változékony volt ugyan az idő, a Life.hu sztárszerzője azonban nem rettent vissza pár felhőtől, és strandra ment a kislányával. TV + SztárokPamela Anderson fintorgó plasztikrémmé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160506-pamela-anderson-arca-eleg-ijesztore-sikerult.htmlA 48 éves Pamela Anderson hihetetlen átváltozáson ment keresztül, szinte meg sem ismertük azokon a képeken, amelyek nemrég egy New York-i gálán készültek róla. TV + Sztárok--Farm: Gergő kémkedik Brigi után?http://www.life.hu/sztarok/20160507-gergo-kemkedik-brigi-utan-a-farmban.htmlA Farmon Gergőt láthatóan egyre érzékenyebben érinti az, ha Brigi Attilával beszélget. TV + Sztárok--Csupasz hasat villantott ÉNB Lalihttp://www.life.hu/sztarok/20160507-csupasz-hasat-villantott-enb-lali.htmlA Gyertek át szombat este úgy tűnik, mindig tartogat meglepetéseket...TV + Sztárok--Szabó Győző főzésre cseréli a színészetet?http://www.life.hu/sztarok/20160506-szabo-gyozo-fozesre-csereli-a-szineszetet.htmlA Life.hu riportere Szabó Győző újonnan nyílt éttermébe látogatott. A színész elárulta, milyen ételeket készítenek ott, és hogy jött az ötlet, hogy egy ilyen helyet nyit. TV + SztárokOrigoTücsi szívesen ismerkedik, de egyedül is jól érzi magát http://www.life.hu/sztarok/20160506-tucsi-mindig-is-fiusabb-jatekokkal-jatszott-a-fiatal-musorvezeto-jelenleg-szingli.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta az autók és a párkapcsolatok világáról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.