Freddie: "Az óriási hűhó elvenné a figyelmet tőlünk"

Forrás: MTVA -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vörös szőnyegen sikerült meginterjúvolnunk Ferddie-t, aki Magyarországot képviseli az Eurovíziós Dalfesztiválon. Május 10-én dől el, hogy bejut-e a döntőbe, ám az izgalomnak nyoma sincs rajta.

Idén Stockholmban rendezik meg a dalfesztivált, amin Magyarországot Fehérvári Gábor Alfréd képviseli. Még a nagy megmérettetés előtt sikerült mikrofonvégre kapni az énekest, aki a tőle megszokott nyugodtsággal nyilatkozott az előtte álló feladatról, ahogy arról is, milyen nehézségekkel néz majd szembe.

Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Így vadította Rubint Réka a válófélben lévő Pintér Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20160508-rubint-reka-uj-hodolora-talalt-a-nagy-duett-szinpadan.htmlPintér Tibi, aki mint ismeretes, 14 év után válik, mindent bevetett, hogy a Nagy Duett színpadán elcsábítsa a dögös, miniben csajoskodó fitnesznagyasszonyt. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--Durva! 20 hónap börtönt kapott az X-Factor sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-20-honap-bortont-kapott-az-x-factor-sztarja-nathan-fagan-gayle-nemsokara-bevonul.htmlAz angol X-Fac­tor csil­laga 20 hó­na­pot ka­pott, mert idős em­be­re­ket vert át a bűn­ban­dá­já­val. TV + Sztárok--A jelenleg állástalan Kárász Róbertnek 17 milliós tartozása vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-karasz-robertnek-17-millios-tartozasa-van.html17 millió forintos tartozása van Kárász Róbertnek, de az állástalan tévés nem esik kétségbe. Pedig jótékony célú alapítványa pénzügyeiért kuratóriumi elnökként ő maga felel.TV + Sztárok--Irány Portugália! A várandós Liptai Claudia külföldre utazott kislányávalhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-a-varandos-liptai-claudia-kulfoldre-utazott-kislanyaval-portugaliaba-mentek.htmlLiptai Claudia kislánya, Panka, a csapatával együtt aranyérmet szerzett Portugáliában.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.