Hoppá! Ősrégi tablóképen Iszak Eszti, Dukai Regina és Puskás Peti

Forrás: redlemon -
tablókép Puskás Peti régi fotó Dukai Regina Iszak Eszter érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érettségi már rég volt, ám a retrofotók őrzik a sztárok évekkel ezelőtti arcát. Most megnézheted, hogyan festettek tablóképükön.

A felnőttkorba lépés egyik szimbólumának is tekinthető, amikor a középiskola végét jelentő tablók kikerülnek a falra. A tablóképeket nézegetve évekkel később azonban nem csak jóleső érzések töltik el az embert.

Forrás: redlemon

„Borzasztó szőke voltam akkor, és egészen másképp néztem ki, mint most. 3 milliméteres hajam volt a középiskolában, ami először barna volt, majd egymást követték a vadabbnál vadabb színek. Ráadásul volt egy rapper korszakom is, amikor apukám és a bátyám ruháit hordtam, szóval anyukám és a nagymamám csak azt várták, mikor lesz belőlem végre lányos lány" – mesélte nevetve Regina.

Forrás: redlemon

„Az osztályfőnök elképzelése az volt, hogy civil ruhás, Duna-parti képek kerüljenek a tablóra, de nekem ez annyira nem tetszett. Szerencsére hagyományos képek is készültek, én inkább azokat őriztem meg" – mesélte Eszti a VIVA Tv műsorvezetője.

Forrás: redlemon

„Nekünk még klasszikus változatban készült a tablóképünk, ami a mai napig kint van a suli falán" – mesélte Peti, akiről valóban retro ez a fotó.

Hoppá! Szinetár Dórára rá sem ismerni legutóbbi szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-szinetar-dorara-szinesznore-ra-sem-ismerni-legutobbi-szelfien.htmlA színésznő a szemüvegben és a jókislányosan belőtt frizurával olyan, mint egy eminens gimnazista. TV + Sztárok--Justin Bieber az arcára tetováltatott - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160509-justin-bieber-uj-tetkoval-villog-a-sztar-az-arcara-tetovaltatott-foto.htmlA sztár a jelek szerint nem tud betelni a tetoválásokkal, így egy újabb merész dologra vállalkozott: mostantól az énekes arcán egy különleges minta díszeleg majd. TV + Sztárok--A Korda házaspárt meglepte, hogy csak előzenekarnak kellettek http://www.life.hu/sztarok/20160509-kis-grofo-elozenekarnak-hivta-a-korda-hazaspart-klarika-meglepodott-a-dolgon.htmlKis Grófo szombat este tízezres tömeg előtt lépett fel a fővárosban. Bár a mulatós sztár első nagyzenekaros élő showműsorán különleges sztárvendégek is voltak, a hírek szerint nem megfelelően tájékoztatták őket. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Kulcsár Edinának érdemes volt ennyit gyúrnia popsirahttp://www.life.hu/sztarok/20160508-kulcsar-edina-ferfivadito-dominava-valtozott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA szépségkirálynő, aki legutóbb megmutatta, mennyit formálódott a popója az elmúlt hetekben, rockénekessé avanzsált, és szinte rá sem ismertünk a Nagy Duett vasárnapi adásában. TV + Sztárok--Pál Dénes és Demcsák Zsuzsa párosára nem kíváncsiak már a nézőkhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-pal-denes-es-demcsak-zsuzsa-parosara-nem-kivancsiak-mar-a-nezok.htmlSzexi produkciójuk után mégis búcsúzniuk kell Demcsákéknak.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.