A Korda házaspárt meglepte, hogy csak előzenekarnak kellettek

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári, Facebook/Kis Grófo -
Korda György Kis Grófo Balázs Klári koncert fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kis Grófo szombat este tízezres tömeg előtt lépett fel a fővárosban. Bár a mulatós sztár első nagyzenekaros élő showműsorán különleges sztárvendégek is voltak, a hírek szerint nem megfelelően tájékoztatták őket. 

"Korda Györgyéket nem csak azért hívtam el, mert tisztelem a munkásságukat, hanem mert nagyon szereti őket a fiatalság, és mi is nagyon szeretjük őket" - nyilatkozta Grófo, aki kissé meglepte Kordáékat, ugyanis a házaspárt nem szokás előzenekarnak hívni - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Korda György és Balázs Klári, Facebook/Kis Grófo

"Csodálatos volt ez a fellépés, bár számunkra csak itt, a helyszínen derült ki, hogy a mi feladatunk lesz a közönség hangulatát megalapozni. Érdekes..." - mondta Klárika, aki kissé meglepődött a dolog kapcsán. A jelek szerint a koncert szervezői elfelejtették közölni velük, hogy ezen az estén csak előzenekarként fognak színpadra lépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.