Cicaharc a Farmon! Brigi bemutat Cintiának

farm bemutatás mese Brigi Gergő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A lányok természetesen Gergő miatt feszülnek egymásnak, úgy tűnik a jámbor kutyás fiú körül, mindig zizegnek az érzelmek.

A Farm játékosai lehetőséget kapnak arra, hogy esténként mesével szórakoztassák egymást. Az új heti gazda, Cintia meg is ragadja az alkalmat, hogy szórakoztató történetet írjon játékostársainak.

Forrás: RTL Klub

„Kedveskedni akartam a többieknek, az volt a célom, hogy kacagjanak" - mondta Cintia, akinek terve nem egészen úgy sült el, ahogy tervezte, a kedvesnek induló történetből ugyanis horrorisztikus mese lett. Ráadásul a nagyszájú lány minden játékost kifigurázott, ami nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Gergőt például egyszer „szőrös majomkutyaként" említi, ami láthatóan nem esik jól a 35 éves kaszkadőrnek.

Brigi a mese végén egyértelmű jelét adja annak, mit gondol a történetről, középső ujját mutatja Cintiának.

De hogy milyen mesével váltja ki ezt a reakciót Cintia Brigiből, az kiderül a Farm kedd esti adásából.

Döntsd el te, ki a pucér társkereső legjobb nője!http://www.life.hu/sztarok/20160510-a-viasat3-adam-keresi-evat-legjobb-nojet-keressuk-petu-petra-niki-kloe-vagy-anett-kozul-valogathatsz.htmlA szexi Petra, a vagány Kloé, a felnőttfilmes Petu, a naiv Niki és a visszafogott Anett - ők azok, akik meztelenül próbálnak társra lelni az édenkertben. TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, melyik világsztár lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-az-eurovizios-dalfesztival-dontojen-justin-timberlake-sztarenekes-lep-fel.htmlA legfrissebb hírek szerint Justin Timberlake lép színpadra a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. TV + SztárokOrigoMégsem kell börtönbe vonulnia drogügye miatt Aureliónakhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-vv-aurelio-musorvezeto-valosagshow-sztar-meguszhatja-a-bortont-drogugye-kapcsan.htmlMivel büntetlen előéletű és beismerő vallomást is tett, így bírósági tárgyalás nélkül megúszhatja drogügyét a valóságshow-sztárból lett műsorvezető. TV + Sztárok--Botrány! Magából kikelve ordítozott a Hagyjál főzni! egyik versenyzője http://www.life.hu/sztarok/20160510-hagyjal-fozni-istenes-bence-nevetett-az-orditozo-versenyzon-video-az-esetrol.htmlAz RTL Klub családi műsorának egyik játékosa annyira kiborult egy feladaton, hogy arra a csatorna eddigi adásaiban nem volt példa. TV + SztárokOrigoBeférkőzött a feszültség a pucér álomszigetrehttp://www.life.hu/sztarok/20160509-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-meztelen-tarskeresojebe-beferkozott-a-feszultseg.htmlÚgy tűnik, az új szereplők érkezésével bomlik az udvarias és óvatos puhatolózás az Ádám keresi Évát meztelen társkeresőjében. TV + Sztárok--Coco Austin melleinél csak a pocakja nagyobbhttp://www.life.hu/sztarok/20160509-coco-austin-pocakja-es-mellbimboi-is-megkuzdottek-a-szexi-kontosevel.htmlCoco Austint főleg a meztelenkedős képei tették ismertté, és ezen újdonsült anyaként sem kíván változtatni. Anyák Napja alkalmából például egy elég merész kismama fotóval kedveskedett rajongóinak. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.