Nyílt levélben üzent Benkó Sándor fia a hagyatékon marakodó zenekar tagjainak

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
vita Benkó Sándor nyílt levél zenekar Benkó Dixieland Band hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész fia szerint a Benkó Dixieland Band tagjai kegyeletsértően viselkedtek, amit nem tudott szó nélkül hagyni. 

Benkó Sándor fia saját, illetve a Benkó Dixieland Band hivatalos oldalán tette közzé nyílt levelét, amelyben többek között arra tért ki, hogy a zenekar tagjai nem veszik figyelembe a tavaly decemberben elhunyt édesapja akaratát, és a hagyatékát nem a kívánsága szerint viszik tovább.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Édesapám nem akarta, hogy az ő irányítása és felügyelete nélkül a Benkó Dixieland Band tovább működjön, nem is bízott meg ezzel senkit.

Felesége halála óta először lépett nyilvánosság elé Tom Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20160509-tom-jones-enekest-felesege-halala-ota-eloszor-fenykepeztek.htmlA világhírű énekes talpig feketében gyászolja szeretett nejét, Lindát, akivel 59 éven át volt együtt jóban és rosszban. TV + Sztárok--Nem fogod elhinni, melyik világsztár lép fel az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160510-az-eurovizios-dalfesztival-dontojen-justin-timberlake-sztarenekes-lep-fel.htmlA legfrissebb hírek szerint Justin Timberlake lép színpadra a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál döntőjén. TV + SztárokOrigoMeglepő bizniszbe fog Beyoncéhttp://www.life.hu/sztarok/20160504-beyonce-enekesno-meglepo-vallalkozasba-fog.htmlA zeneipar királynőjének nem elég a rivaldafény: Beyoncé a napokban jelentette be, milyen új vállakozásba fektette be pénzét. TV + SztárokAFPFelismerhetetlen lett Eddie Redmayne - Így még sosem láthattad a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160505-eddie-redmayne-szinesz-felismerhetetlen-lett-a-brit-vogue-magazinban.htmlAz Oscar-díjas világsztár is helyet kapott a brit Vogue magazin 100 év divatját összefoglaló számában. TV + Sztárok--Tetováltatott a 70 éves Helen Mirrenhttp://www.life.hu/sztarok/20160502-helen-mirren-70-eves-szineszno-egy-ideiglenes-tetovalassal-tisztelgett-prince-elhunyt-enekes-elott.htmlA színésznő a Fehér Ház gálavacsoráján villantotta meg újdonsült szerzeményét. TV + Sztárok--Kiakadtak a rajongók Usher meztelen szelfijénhttp://www.life.hu/sztarok/20160429-usher-enekes-meztelen-szelfijen-kiakadtak-a-rajongok.htmlAz énekes fürdés közben jelentkezett be rajongóinak, akik Usher minden igyekezete ellenére nem csupán a fürdőszobájába nyerhettek bepillantást, hanem teste intimebb részeire is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.