Botrány! Magából kikelve ordítozott a Hagyjál főzni! egyik versenyzője

műsorvezető Istenes Bence Hagyjál főzni!
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub családi műsorának egyik játékosa annyira kiborult egy feladaton, hogy arra a csatorna eddigi adásaiban nem volt példa. 

A Ferenczi család bevásárlása után az anyuka nem értett egyet fia választásaival, így hangosan elégedetlenkedni kezdett. Istenes Bence sok mindent látott már, de most neki is az arcára fagyott a mosoly. A kulisszák mögött az egyik versenyző szájából még az is elhangzott, hogy a nő egy pszichopata!

Ma este Eurovízió - Ekkor áll színpadra Freddiehttp://www.life.hu/sztarok/20160510-ma-este-eurovizios-dalfesztival-elodonto-freddie.htmlMa este rendezik a 61. Eurovíziós Dalfesztivál első elődöntőjét Stockholmban. A Magyarországot képviselő Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) a 18-as mezőnyben negyedikként adja elő Pioneer című dalát. TV + SztárokOrigoFelesége halála óta először lépett nyilvánosság elé Tom Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20160509-tom-jones-enekest-felesege-halala-ota-eloszor-fenykepeztek.htmlA világhírű énekes talpig feketében gyászolja szeretett nejét, Lindát, akivel 59 éven át volt együtt jóban és rosszban. TV + Sztárok--Justin Bieber az arcára tetováltatott - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160509-justin-bieber-uj-tetkoval-villog-a-sztar-az-arcara-tetovaltatott-foto.htmlA sztár a jelek szerint nem tud betelni a tetoválásokkal, így egy újabb merész dologra vállalkozott: mostantól az énekes arcán egy különleges minta díszeleg majd. TV + Sztárok--Kasza Tibi Csepregi Évával menőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20160509-kasza-tibi-enekes-a-tv2-nagy-duett-zsuritagja-csepregi-eva-enekesnovel-menozott-a-kabrioban.htmlA Nagy Duett zsűritagja luxusverdájába kapta maga mellé az énekesnőt, akit elvitt egy körre. TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa szado-mazo csizmában szexiskedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-demcsak-zsuzsa-szado-mazo-csizmaban-szexiskedett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA műsorvezető, akit a múlt héten ittas vezetésért kapcsoltak le a rendőrök, a Nagy Duett színpadán rettentő hamisan énekelt, de dögös divatbemutatója azért elvitte a produkciót. TV + Sztárok--Keleti Andi brutál dekoltázst villantott a Nagy Duett színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-keleti-andi-brutal-dekoltazst-villantott-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA táncosnő a Nagy Duettben hamisítatlan retroszerelésben is bombanő volt, le sem tudtuk venni a szemünket kivágott felsőjéről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.