"Bunda!" - Csalódottak a nézők Demcsák Zsuzsa kiesése miatt

Forrás: TV2 -
Pál Dénes Demcsák Zsuzsa Nagy Duett csalás kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többen is felháborodtak a vasárnapi Nagy Duett kiesői láttán. Sokan nem értik, hogy miért Berki Krisztián kapott egy újabb esélyt a csinos műsorvezetőnő helyett. 

Felrobbant az internet Demcsák Zsuzsa és Pál Dénes kiesése után. A Nagy Duett Facebook-oldalát ellepték a kommentek, melyekben többen is csalást kiáltottak. Sokak szerint nem igazságos, hogy pont olyan páros esett ki, aki hétről hétre egyre jobb produkciót mutatott be.

Forrás: TV2

Hát...látni a színvonalat a műsorban. Megint olyan esett ki, aki hétről hétre egyre jobb volt. Csalás! Valami itt nem stimmel!"

A Borsnak nyilatkozott Pál Dénes, aki szerint semmilyen csalás nem jöhet szóba. "Ránk kevesebb szavazat érkezett. A szavazatok döntenek. Most így jött össze. De azért bevallom, jólesett, hogy szerettek minket, még szerettek volna látni a műsorban" - mondta az énekes, aki jól érezte magát ebben a pár hétben.

Kasza Tibi Csepregi Évával menőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20160509-kasza-tibi-enekes-a-tv2-nagy-duett-zsuritagja-csepregi-eva-enekesnovel-menozott-a-kabrioban.htmlA Nagy Duett zsűritagja luxusverdájába kapta maga mellé az énekesnőt, akit elvitt egy körre. TV + Sztárok--Felesége halála óta először lépett nyilvánosság elé Tom Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20160509-tom-jones-enekest-felesege-halala-ota-eloszor-fenykepeztek.htmlA világhírű énekes talpig feketében gyászolja szeretett nejét, Lindát, akivel 59 éven át volt együtt jóban és rosszban. TV + Sztárok--Justin Bieber az arcára tetováltatott - Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160509-justin-bieber-uj-tetkoval-villog-a-sztar-az-arcara-tetovaltatott-foto.htmlA sztár a jelek szerint nem tud betelni a tetoválásokkal, így egy újabb merész dologra vállalkozott: mostantól az énekes arcán egy különleges minta díszeleg majd. TV + Sztárok--A Korda házaspárt meglepte, hogy csak előzenekarnak kellettek http://www.life.hu/sztarok/20160509-kis-grofo-elozenekarnak-hivta-a-korda-hazaspart-klarika-meglepodott-a-dolgon.htmlKis Grófo szombat este tízezres tömeg előtt lépett fel a fővárosban. Bár a mulatós sztár első nagyzenekaros élő showműsorán különleges sztárvendégek is voltak, a hírek szerint nem megfelelően tájékoztatták őket. TV + Sztárok--Schobert Norbi verekedésbe keveredetthttp://www.life.hu/sztarok/20160508-schobert-norbi-verekedesbe-keveredett-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA fitneszguru a Nagy Duett színpadán mindenkinek jól ellátta a baját. TV + Sztárok--Távozott az RTL Klub parasztreality-jéből a legnagyobb pucérkodóhttp://www.life.hu/sztarok/20160508-tavozott-az-rtl-klub-parasztreality-jebol-a-legnagyobb-pucerkodo.htmlAttila taktikai döntést hozott, és azt a játékost hívta ki, aki szerinte eddigi viselkedésével rászolgált erre, Diával küzdött a Farm-on.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.