Hoppá! A Farm két játékosa, Dóri és Cintia kisétáltak a Farmról

Forrás: RTL Klub -
távozás tenger Farm (reality) Reality RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reality kezdete óta nem volt példa arra, hogy a játékosok elhagyják a tanya területét, egészen a csütörtök esti adásig.

Dóri és Cintia hajnalban kisétálnak a Farmról és nekivágnak a tengeri kalandnak, amelyet a háromgyermekes anyuka a liciten vásárolt meg, és ahová Cintiát invitálta magával. A két játékost lenyűgözi az adriai tenger látványa: „soha nem voltam még külföldön, így még a tengert sem láttam soha, nagyon boldog vagyok" – áradozik Cintia. Dórit is magával ragadja a tengeri kaland élménye, ráadásul a háromgyermekes anyukának egy álma is teljesül a tengeri kaland során. De hogy vajon mi lehet az, és hogy a lányok hazaérkezése után vajon melyik játékos nem lesz kíváncsi egyáltalán az élménybeszámolójukra, az kiderül csütörtök este.

Forrás: RTL Klub
Victoria Beckham Eva Longoriával vicceskedett Cannes-banhttp://www.life.hu/sztarok/20160512-victoria-beckham-es-eva-longoria-egyutt-vicceskedett-cannes-ban.htmlA két sztárbarátnő együtt szórakoztatták Snapchaten a rajongóikat. TV + Sztárok--Íme a lány, aki az egész albérleti díját eltapsolta egy Beyoncé koncertrehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-egy-rajongo-az-egesz-alberleti-dijat-eltapsolta-egy-beyonce-koncertre.htmlVannak Beyoncé rajongók, és vannak a fanatikusok, köztük Chyna Johnson, aki egy Twitter-posztban újságolta el, hogy az albérletre szánt pénzét Beyoncé koncertjegyekre költötte. Nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy sem, de a lány bulizott egy hatalmasat, most pedig valószínűleg költöznie kell. TV + SztárokAFPFreddie és Justin Timberlake egy színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20160511-freddie-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-dontose-justin-timberlakel-allhat-egy-szinpadon.htmlFreddie az első elődöntőben a negyedik előadóként lépett színpadra Pioneer című dalával a 61. Eurovíziós Dalfesztiválon. Mivel a magyar énekes döntőbe jutott, így egy igazi világsztárral is találkozhat. TV + Sztárok--Geszti Pétert különös ajándékkal lepte meg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-geszti-petert-zeneszt-dalszovegirot-kulonos-ajandekkal-lepte-meg-felesege.htmlA zenészről kevesen tudják, hogy mi ad neki ihletet, amikor dalszöveget ír. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoJózan László: "Hosszú évekig komplexusokkal küzdöttem"http://www.life.hu/sztarok/20160512-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-hosszu-evekig-testkepzavarral-kuzdott.htmlA sármos és tökéletes kockahassal rendelkező színészről kevesen gondolnák, hogy egész gyermekkorát beárnyékolta a tesképzavara. TV + SztárokOrigoGeorge Clooney lepukkant, Amal Clooney pedig soványabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20160511-george-clooney-es-amal-clooney-megerkezett-a-cannes-i-filmfesztivalra.htmlA hollywoodi celebpár is megérkezett a 69. cannes-i filmfesztiválra. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.