Elhagyja az RTL Klubot a fiatal sztárja

Forrás: RTL Klub -
távozás Éjjel nappal Budapest sorozat Amerika ÉNB Dávid zenész RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikából érkezett és Amerikába távozik Dávid a sorozat egyik főszereplője.

A gitáros srác az RTL Klub sorozata előtt már ismert volt zenei körökben. Annak idején a tengerentúlon egy világhírű amerikai bandával a Nevemore-ral is turnézott.

Forrás: RTL Klub

„Az egy álomszerű story volt, amit a mai napig nem tudok felfogni. Az egyik gitáros a Megadeath-be került, én pedig átvehettem a helyét azok után, hogy kiküldtem pár videót magamról." – mondta a hosszú hajú zenész fiú.

Hazatérése után az ÉNB mellett a Leander Rising nevű magyar zenekarban is nyúzta a húrokat, de az elmúlt évek egyik legígéretesebb magyar rock formációja tavaly váratlanul feloszlott.

„Visszatekintve az elmúlt 2,5 évre, tényleg olyan, mintha egy pillanat lett volna, de mégis rengeteg olyan dolog történt velem, amit soha nem fogok elfelejteni. Az egyik ilyen kedvenc történetem, amikor Lali születésnapján elmentünk tankot vezetni, de ő megsértődött valamin, lidérckedett az erdőben, közben én meg átmentem tankkal azon az autón, amin neki kellett volna. De az én születésnapom is emlékezetesre sikeredett, hiszen a barátnőm Milla a saját lakásomban kikötözött és fogvatartott." – tette hozzá nevetve Dávid, aki meghatódott, hogy a búcsúbulijára milyen sokan elmentek.

„Remélem a nézők jó szívvel emlékeznek majd rám, de most ismét csak a zenére koncentrálok. A saját szólólemezemen dolgozok és visszatérek Amerikába, hogy a zenei karrierem építsem. Több zenekartól van ajánlatom, lehet, hogy júliusban már a Sanctuary nevű formációval turnézom. A többieknek pedig azt kívánom, hogy legyenek boldogok és csinálják azt, ami nekik a legjobb, én is azt teszem!" – mondta Dávid

Így jógázik ÉNB Dávid

Jógával leptük meg az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait – a Life.hu cikkében megnézheted, hogyan teljesítettek.

Freddie a középiskolában mosdóba sem mert kimenni, annyit bántottákhttp://www.life.hu/sztarok/20160513-freddie-a-kozepiskolaban-mosdoba-sem-mert-kimenni-annyit-bantottak.htmlŐ képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, de néhány évvel ezelőtt még gátlásos kamasz volt. A középiskola első három éve egyáltalán nem volt könnyű az énekes számára. TV + Sztárok--Váratlan fordulat! Lecserélték Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/sztarok/20160513-sebestyen-balazs-helyett-dombovari-istvan-lesz-a-gyertek-at-szombat-este-musorvezetoje.htmlSzezonzáró adásához érkezett a Gyertek át szombat este! második évada az RTL Klubon. Az utolsó adásban változik a műsorvezető személye. TV + Sztárok--Bochkor Gábor és Várkonyi Andi: "Ez most nem könnyű időszak"http://www.life.hu/sztarok/20160513-varkonyi-andrea-elvesztette-szeretett-munkajat-a-tv2-tenyekben-bochkor-gabor-vigasztalja.htmlNagyon megviselte a Tényektől való távozás Várkonyi Andreát. Bár korábban volt arról szó, hogy visszatérhet a képernyőre, hivatalosan ezt még nem jelentette be a csatorna. Évekkel ezelőtt Bochkor Gábor került hasonló helyzetbe. Akkor Andi állt mellé, most pedig a rádiós lett párja támasza. TV + Sztárok--Íme a lány, aki az egész albérleti díját eltapsolta egy Beyoncé koncertrehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-egy-rajongo-az-egesz-alberleti-dijat-eltapsolta-egy-beyonce-koncertre.htmlVannak Beyoncé rajongók, és vannak a fanatikusok, köztük Chyna Johnson, aki egy Twitter-posztban újságolta el, hogy az albérletre szánt pénzét Beyoncé koncertjegyekre költötte. Nem tudjuk, hogy ez jó hír, vagy sem, de a lány bulizott egy hatalmasat, most pedig valószínűleg költöznie kell. TV + SztárokAFPJózan László: "Hosszú évekig komplexusokkal küzdöttem"http://www.life.hu/sztarok/20160512-jozan-laszlo-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesze-hosszu-evekig-testkepzavarral-kuzdott.htmlA sármos és tökéletes kockahassal rendelkező színészről kevesen gondolnák, hogy egész gyermekkorát beárnyékolta a tesképzavara. TV + SztárokOrigoGeszti Pétert különös ajándékkal lepte meg feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20160512-geszti-petert-zeneszt-dalszovegirot-kulonos-ajandekkal-lepte-meg-felesege.htmlA zenészről kevesen tudják, hogy mi ad neki ihletet, amikor dalszöveget ír. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.