Freddie a középiskolában mosdóba sem mert kimenni, annyit bántották

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand -
Freddie középiskola csúfolódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ő képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon, de néhány évvel ezelőtt még gátlásos kamasz volt. A középiskola első három éve egyáltalán nem volt könnyű az énekes számára.

Külföldön és Magyarországon is oda vannak érte, de évekkel ezelőtt saját bevallása szerint egyáltalán nem volt vonzó jelenség. Ma már nehéz lenne elképzelni, milyen volt Fehérvári Alfréd Gábor visszahúzódó tiniként, hiszen az élete azóta nagyon sokat változott.

Forrás: AFP/Jonathan Nackstrand

Tinédzserként megvolt a maga baja, szerinte akkor egyébként is minden a külsőségekről szól, ami miatt őt sok támadás érte. “Bántottak, gúnyoltak, és mindez visszahúzódóvá, gátlásossá tett. A középiskola első három évében

a mosdóba sem voltam hajlandó kimenni, nehogy találkozzak valakivel”

- árulta el az énekes a Best magazinnak. Hozzátette, hogy teljesen magába fordult lett, és a zenéhez menekült. Bár ez sem adott neki elég önbizalmat, legalább a lelkében béke lett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.