Na, ezt nem kellene erőltetnie Berkinek!

Forrás: Origo -
A Nagy Duett Fésűs Nelly Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető eddig nem sűrűn került kapcsolatba a seprűvel, most viszont a színpadon kellett megmutatnia - a nem létező - háziasságát.

Fésűs Nelly nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen partnere, Berki Krisztián nagyon nehezen akarta a kezébe venni a különböző takarítókellékeket, habár azok a produkció kedvéért voltak szükségesek. Krisztián a rap műfajával is megpróbálkozott, de a látottak alapján inkább maradjon a műsorvezetésnél. Ezt a zsűri is megjegyezte, például Szulák Andrea, aki szerint látszik, hogy mit nem kell erőltetni.

Keleti Andrea: "Szeretek fiú lenni"http://www.life.hu/sztarok/20160515-keleti-andrea-peter-sramekkel-a-nagy-duett-szinpadan.htmlA gyönyörű táncos fiúvá változott a Nagy Duett színpadán. A látottak alapján az operett nagyon jól áll Andinak. TV + SztárokOrigoCsak úgy tündököl A Nagy Duett színpadán a várandós Liptai Claudia http://www.life.hu/sztarok/20160515-csak-ugy-tundokol-a-nagy-duett-szinpadan-a-varandos-liptai-claudia.htmlA gyönyörű műsorvezető szemmel láthatóan ragyog a boldogságtól. Nem is csoda, hiszen hamarosan újra édesanya lesz. TV + SztárokOrigoNem örökre búcsúzik a képernyőtől a TV2 sztárja, Juhász Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20160515-nem-orokre-bucsuzik-a-kepernyotol-a-tv2-sztarja-a-joban-rosszban-elviraja-juhasz-adrienn.htmlAhogy megírtuk, a TV2 Jóban Rosszbanjának Elvira nővére, azaz Juhász Adrienn babát vár, és elköszönt a sorozattól. Azt mondja, csak egy időre, ugyanis azt tervezik, a karaktere visszatér. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.