Michael Jackson börtönviselt orvosa üzent: Prince doktorának szüksége lesz egy jó ügyvédre

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
halál Prince Michael Jackson börtön orvos túladagolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Jackson halála után bűnösnek találták orvosát. A kétes doktor most üzent Prince egykori kezelőjének. Szerinte komoly jogi csatákat kell vívnia a közeljövőben.  

Két évet töltött börtönben Michael Jakson orvosa, Dr. Conrad Murray. Bűnösnek találták szándékos emberölés vádjában 2011-ben. A börtönviselt doktor most Prince kezelőjének üzente, hogy jobb, ha felkészül a komoly jogi csatákra.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Prince halálának hivatalos oka még nem került nyilvánosságra, azonban 15 órával a halála előtt még egy gyógyszertárban láthatták a sztárt. Több híresztelés szerint is túladagolás végezhetett az énekessel, így az orvosának van miért aggódnia, legalábbis Miachael Jackson egykori doktora szerint. Saját magát továbbra is ártatlannak vallja Murray, és azt tanácsolta a doktornak, hogy szerezzen egy jó ügyvédet, ha nem akar mindent elveszíteni, mint ahogy ő - írja a Daily Mail.

Freddie: "Ez méltatlan helyezés"http://www.life.hu/sztarok/20160517-freddie-fehervari-alfred-gabor-enekes-meltatlannak-tartja-az-eurovizios-dalfesztivalon-elert.htmlAz énekes vígasztalhatatlan. Azt mondta, sajnálja a dalszerzőket és a magyar közönséget is, mert a dal sokkal többet érdemelt volna. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoA pucér társkereső macsója feladta a játékot: John Patrick duzzogva távozott (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojenek-macsoja-john-patrick-feladta-a-jatekot.htmlJohn Patrick duzzogva távozott a paradicsomból, miután megtudta, hogy az ő Évája felnőttfilmes. TV + Sztárok--Hatalmas feszkó a pucér társkeresőben: Egymásnak esett Petu és Bongihttp://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojeben-hatalmas-feszko-egymasnak-esett-petu-es-bongi.htmlKi gondolná, hogy a még a paradicsomban is trágár szidalmak hangazanak el. Az biztos az igazi édenkertben, Éva nem küldte el nyomdafestéket nem tűrű helyre Ádámot..... TV + Sztárok--A fiúk a "duci" lányt küldtek haza a pucér társkeresőből (18+)http://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresobol-a-fiuk-hazakuldtek-egy-lanyt-nikit.htmlAz Ádám keresi Évát társkeresőben a fiúk azt a feladatot kapták, hogy szórjanak ki egy lányt, aki szerintük nem való a paradicsomba. TV + Sztárok--A csodaszép Vajna Timi Cannes-ban pihenget: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160516-vajna-timi-andy-vajna-neje-cannes-ban-pihengeti-ki-a-faradalmakat.htmlMíg Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken élvezkedik, addig Vajna Timinek sincs rossz dolga Cannes-ban. TV + Sztárok--Bódi Sylvi megint tett róla, hogy mindenki őt irigyeljehttp://www.life.hu/sztarok/20160516-bodi-sylvi-muveszno-megint-tett-rola-hogy-mindenki-ot-irigyelje.htmlNyilvános Instagram-oldalának tanúsága szerint a művésznő most éppen a Fülöp-szigeteken sziesztázik, és onnan posztolgat követőinek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.