Tóth Vera: “Nem vagyok hajlandó elviselni már ezeket a méltatlan helyzeteket”

Tóth Gabi jótékonyság koncert Tóth Vera botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazságtalan támadások érik Tóth Gabit és testvérét, Verát. Napvilágot láttak olyan cikkek, miszerint a testvérek elviharzottak egy jótékonysági koncertről, és nem voltak hajlandóak fellépni. Vera leírta az igazságot a történtekről.

A napokban rengeteg támadás érte Tóth Verát és Gabit, mivel olyan hírek jelentek meg róluk, miszerint elviharzottak egy jótékonysági koncertről, mert nem volt külön öltözőjük. Vera úgy döntött, hogy leírja a teljes igazságot.

Forrás: redlemon

Facebook-oldalán fakadt ki az énekesnő a történtekkel kapcsolatban. Azt írta, hogy ők arra tették fel az életüket, hogy adjanak. Maximális teljesítményt, mindig minőséget, mert ezt érdemli a közönség. Ám ezen a rendezvényen ezt nem tudták nyújtani.

Nem volt olyan szervező, akihez fordulhattak volna. A művészek csak lófráltak, nem tudták elpróbálni a dalaikat

. Egy óra várakozás után adták fel, mivel a közönség beengedése előtt 5 perccel még volt olyan énekes, aki le sem tudta adni a dalaihoz tartozó alapot. A hatalmas színházteremben hangosítás nélkül viszont a közönség semmit nem hallott volna az előadásokból.

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Nem allűr és nem hiszti, de

nem vagyok hajlandó elviselni már ezeket a méltatlan helyzeteket.

Tiszteletlenség az embertársaink idejével játszadozni úgy, hogy tudták nagyon jól, Gabinak még fellépése van utána és bizony bajba kerülhet, ha nem ér oda.

A 6900 Ft-os jegyár miatt a közönség igazán megérdemelte volna azt, hogy megtiszteljék egy normális hangosítással, egy szervezett produkcióval.

Nem volt egyensúlyban a dolog és ezért nem hiszem, hogy minket kellene bántani “ - írta Facebook-oldalára Tóth Vera, hozzátette, a rászoruló családnak fognak segíteni, bár a számlaszámot hiába kérték a szervezőktől, nem kapták meg.

Michael Jackson börtönviselt orvosa üzent: Prince doktorának szüksége lesz egy jó ügyvédrehttp://www.life.hu/sztarok/20160517-michael-jackson-bortonviselt-orvosa-uzent-prince-doktoranak-szerinte-szuksege-lesz-egy-jo-ugyvedre.htmlMichael Jackson halála után bűnösnek találták orvosát. A kétes doktor most üzent Prince egykori kezelőjének. Szerinte komoly jogi csatákat kell vívnia a közeljövőben. TV + Sztárok--Hatalmas feszkó a pucér társkeresőben: Egymásnak esett Petu és Bongihttp://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresojeben-hatalmas-feszko-egymasnak-esett-petu-es-bongi.htmlKi gondolná, hogy a még a paradicsomban is trágár szidalmak hangazanak el. Az biztos az igazi édenkertben, Éva nem küldte el nyomdafestéket nem tűrű helyre Ádámot..... TV + Sztárok--Romantika a pucér társkeresőben: Elcsattant az első meztelen csókhttp://www.life.hu/sztarok/20160516-a-viasat3-adam-keresi-evat-meztelen-tarskeresojeben-elcsattant-az-elso-csok.htmlAz Ádám keresi Évát 4. részében érkező Evelin, azonnal meglágyította, a vagány Máté szívét és egy romantikus sétára is sor került. TV + Sztárok--Szulák Andrea és volt szerelme kínosan feszengtek a Nagy Duettenhttp://www.life.hu/sztarok/20160516-szulak-andrea-es-volt-szerelme-gyarmati-gabor-kinosan-feszengtek-a-nagy-duetten.htmlTegnap este nem csak a Nagy Duett színpadon, a közönség soraiban is zajlottak az események.TV + SztárokOrigoEzért nem kísérte el Berkit Hódi Pamela a Nagy Duett tegnapi élő show-jábahttp://www.life.hu/sztarok/20160516-hodi-pamela-nem-kiserte-el-berki-krisztian-a-vasarnap-esti-nagy-duett-elo-show-jaba.htmlHódi Pamela nem kísérte el Berki Krisztián a vasárnap esti Nagy Duett élő show-jába. El is árulta, hogy miért. TV + Sztárok--A csodaszép Vajna Timi Cannes-ban pihenget: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160516-vajna-timi-andy-vajna-neje-cannes-ban-pihengeti-ki-a-faradalmakat.htmlMíg Bódi Sylvi a Fülöp-szigeteken élvezkedik, addig Vajna Timinek sincs rossz dolga Cannes-ban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.