Miley Cyrus a volt apósjelölttel, Arnold Schwarzeneggerrel szelfizget

Miley Cyrus Patrick Schwarzenegger Arnold Schwarzenegger szelfi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már Miley Cyrus fülbevalója is megérdemli a figyelmet, az pedig csak egy plusz, hogy az énekesnő Arnold Schwarzeneggerrel fotózkodott. Úgy tűnik, senkiben nem maradt tüske a múlt sérelmei miatt.

Mint arról mi is beszámoltunk: Miley Cyrus tavaly jött össze Arnold fiával, Patrick Schwarzeneggerrel, a kapcsolatuk pedig több mint öt hónapig tartott. Ám a szakításuk nem volt zökkenőmentes. Arnold Schwarzenegger és családja például utálta Miley Cyrust és azt is, hogy

gyermekük a kábszerfüggő botrányhősnővel járt.

Mindenesetre a hírek szerint Miley és Patrick más oldalán keresik a boldogságot, és az alábbi fotó alapján a kedélyek is lenyugodtak.

Forrás: Instagram / Just Jared

Miley Cyrus exe, Patrick Schwarzenegger igazi bombázóval randizgat

Miley volt kedvese nem sokáig búslakodott azon, hogy a sztár visszament egykori vőlegényéhez. Ma már egy új nő oldalán éli a mindennapjait, aki nem más, mint a 19 éves modell, Abby Champion. A teljes cikket itt elolvashatod!

London belvárosában nyitna luxushotelt Robert de Nirohttp://www.life.hu/news/20160517-londonban-nyitna-luxushotelt-robert-de-niro.htmlLondon belvárosában nyitna luxusszállodát Robert de Niro Oscar-díjas filmszínész, aki már résztulajdonos egy New York-i hotelben is. NewsAFPÖngyilkos lett a gyilkos, miután megtudta hogy elveszik tőle a vak kengurujáthttp://www.life.hu/news/20160513-ongyilkos-lett-a-gyilkos-miutan-megudta-hogy-elveszik-tole-a-vak-kengurujat.htmlPeter Fittock életfogytiglant kapott, miután hidegvérrel megölte a terhes barátnőjét. A férfi részt vett a börtön vadvédelmi programjában, de amikor megtudta, hogy elveszik tőle a gondozása alatt álló kengurut, öngyilkos lett. News--Hihetetlen! Ez a fiú a szemed láttára fog öregedni kerek nyolc évethttp://www.life.hu/news/20160513-ez-a-fiu-a-szemed-lattara-fog-oregedni-kerek-nyolc-evet.htmlHugo Cornellier egy megdöbbentő videóval rukkolt elő! A felvételnek nem ő az ötletazdája, mégis egyike a leglátványosabb átalakulást bemutató videóknak. NewsThinkstockTeljesült a végtagok nélküli kisfiú álma: kedvenc focicsapatával lépett pályárahttp://www.life.hu/news/20160511-teljesult-a-vegtagok-nelkuli-kisfiu-alma-amikor-a-kedvenc-focicsapataval-lepett-palyara.htmlIgazán megható dolog történt az angol Tottenham egyik focimeccsének szünetében, hiszen a csapat teljesítette a végtagok nélküli kisfiú legnagyobb álmát, így a játékosokkal együtt vonulhatott ki a nézők elé. NewsThinkstockEgy ilyen fényűző esküvőn ki más lehetne a sztárvendég, mint Enrique Iglesias?http://www.life.hu/news/20160511-enrique-iglesias-is-fellepett-a-fenyuzo-indiai-eskuvon.htmlKöztudott, hogy az indiai esküvők kihagyhatatlanok, nemcsak a ruhák, az élénk színek, vagy az illatos és fűszeres ételek miatt, hanem azért is, mert a szemünk előtt elevenednek meg a különböző tradíciók. A most bemutatott esküvőre pedig mindez többszörösen is igaz, ráadásul a sztárvendég nem más volt, mint Enrique Iglesias. NewsOrigoEgy tanárnő végső elkeseredettségében nyílt levelet írt az EMMI-nekhttp://www.life.hu/news/20160511-egy-tanar-elkeseredett-levele-az-emberi-eroforrasok-miniszteriumanak.html„Szakképzésben tanul a magyar fiatalok két harmada. Ha elveszik a tanítványaink jövőjét, az ország jövőjét is elveszik. Ez nem praktikus. Nem szakszerű. Nem gazdaságos. Nem igazságos. És nem emberséges” – írta egy szakközépiskolai tanár az EMMI-nek a szakképzés tervezett átalakítása kapcsán. News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.