Nőknek árulta testét Farm Sanya

Forrás: RTL Klub -
Ausztria Farm Sanya Chippendale-fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Farm legidősebb játékosának abba kellett hagynia a versenyt, de nem csügged, máris a terveiről beszél. Az 50 éves egykori farmlakó szívesen csinálna egy retró chippendale-show-t a régi csapattal.

Egykor Sanya azzal kereste a kenyerét, hogy nőket szórakoztatott kidolgozott testével. Most sincs mit szégyellnie, így nem csoda, ha elgondolkozott a régi csapat felélesztésén. 5 éven keresztül chippendale-ként dolgozott Ausztriában, most felidézte a régi emlékeket.

Forrás: RTL Klub

“Leánybúcsúkat, születésnapokat tartottak ott általában, húsztól harmincöt-negyven éves nőkig voltak a közönségben, akik közül

néhányan néha tényleg olyan dolgokat tudtak művelni, hogy a saját barátaik is fogták a fejüket.

De be kell vallanom, nagyon élveztem, életem egyik legszebb öt éve volt az az időszak” - mesélte a Blikknek Sanya, hozzátette, kapott tisztességtelen ajánlatokat is. Születésnapjára például a törzsvendégektől kapott egy listát, amiből bármit választhatott.

“Volt ott minden, felajánlottak szexet, masszázst, kényeztetést,

és egy jegyet az akkor Bécsben fellépő Tina Turner koncertjére” - sorolta a játékos. Elárulta, hogy volt olyan is, aki 10 ezer schillinget fizetett azért, hogy kedves legyen a barátnőjéhez, aki végül még fel is ruházta őt.

Ezért érte kudarc Freddie-t az Eurovíziónhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-freddie-ezert-vallott-kudarcot-az-eurovizios-dalfesztivalon-frenreisz-karoly-a-dal-cimu-valogato.htmlNagyon csalódottan tért haza Fehérvári Alfréd Gábor a Dalfesztiválról, bár a magyar közönség így is büszke rá. Ő úgy véli, jobb helyezést érdemelt volna a dal, A Dal egyik zsűritagja szerint viszont nincs semmi meglepő a helyezésében. TV + Sztárok--Bundavádak érték Rubint Rékát a Nagy Duett miatt! Reagált a fitneszladyhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-bundavadak-ertek-rubint-rekat-a-nagy-duett-miatt-reagalt-a-fitneszlady.htmlSokan gondolják úgy, hogy manipulálták a Nagy Duett versenyét az Alakreform tábor miatt. Rubint Réka reagált a vádakra, közölte, a tornázás nem zavarta volna a felkészülésben. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko visszatér a képernyőre? Ezen a csatornán láthatjuk őt újra!http://www.life.hu/sztarok/20160518-vujity-tvrtko-sajat-dokumentumfilmet-forgat-ezzel-terhet-vissza-a-kozteve-kepernyojere-duna-tv.htmlMióta menesztették az ismert tévést a TV2-től, rengeteg hír röppent fel arról, vajon hol folytatja pályafutását. A legújabb információk szerint a köztévénél fog tevékenykedni. TV + Sztárok--Norbi miatt fakadt sírva a kieséskor Rubint Réka http://www.life.hu/sztarok/20160518-rubint-reka-ferje-schobert-norbi-tovabbjutasa-miatt-fakadt-sirva-a-kiesesekor.htmlA fitneszkirálynő könnyezett, mikor elbúcsúzott a Nagy Duettől, de nem a szomorúság miatt. Nagyon örült, hogy férje, Schobert Norbi folytathatta a versenyt. TV + Sztárok--Nagyon dögös! Liptai Claudia kismamaruhában pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160518-liptai-claudia-ma-kivetelesen-nem-orvosi-ruhaban-forgat-a-joban-rosszban-ban.htmlHétről hétre láthatjuk a Nagy Duett színpadán, hogy mennyit nőtt a várandós műsorvezető pocakja. Claudia a legutóbbi vasárnapon is tündökölt, most azonban lazább szerelésben szelfizett.TV + SztárokOrigoIstenesék elutaztak a babával? Gyönyörű helyről csekkolt be az apukahttp://www.life.hu/sztarok/20160518-istenes-bence-visegradon-jart-insatgram-oldalan-mutatta-meg-a-gyonyoru-kilatast.htmlEgy kis kirándulás még akkor is jót tesz, ha nincs éppen a leggyönyörűbb idő. Istenes Bencéék is így lehettek ezzel. Visegrád szépségeiben gyönyörködött a büszke apuka. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.